7

Анонимен

преди 3 години

Абе, то напоследък се наблюдава и друга, доста необичайна тенденция, когато Домашните Питомци се грижат за не съвсем адекватните си стопани!-))))))))

6

Пепи

преди 3 години

А как се грижи кучето ако си нема стопани .

5

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

В градчето нЕкои отглеждат големи кучета на дворовете си.Представете си, ако са през къща, как ще се спи от лаенето и виенето им.

4

Ангел

преди 3 години

До Ако много държитеАбсолютно си прав!

3

Ако много държите

преди 3 години

да имате куче, постарайте се преди това да придобиете къща с двор и бъдете сигурни, че в жегата кучето самичко ще се погрижи за себе си на двора, а вие ще си имате верен страж и приятел.Много обичам и кучетата, и котараните, но живея в апартамент и затова нямам домашен любимец. Да затвориш животинката между 4 стени в жилище на висок етаж е инквизиция за нея, напрежение за вас и вероятни проблеми за съседите.Ако живеех в къща с двор, щях да си имам и куче, и котка.

2

бай Тъпчо

преди 3 години

Тука викат, че през деня кучетата трябвало да пият до 300 мл вода за всеки килограм телесно тегло, което имат. Значи моето куче дето е 10 кила трябва да изпие 3 кила вода...Аз много много не съм от аритметиците, ама тука са турили една нула повече.Еееее тия нули за нищо ги нямат бе, ама те са си много важни...

1

Щерю

преди 3 години

Кучета, котета, трябва да живеят край къщата на свобода - да се движат...