22

Анонимен

преди 3 години

КУРШ.УМ за всякакви арабско- негърски Башибозуци... Няма значение как се наричат- бежанци, мигранти, Ислямисти, расисти.. Тук може да дойдат САМО за да оставят няколко милиона долара по Хотели, Таксита и Казина и да си ходят ОБРАТНО към ТУрция и Африка... И най- добре да е ЗАБРАНЕНО за чужденци да обикалят по градове и села.. Да ходят САМО по курортите. Нямат ли пари, да бягат надалече от България.

21

Анонимен

преди 3 години

До къде я докарахме;)Даже "мигранти" не искат да избягат у БГ-то

20

ООН

преди 3 години

С туй Кови 19 и малко акъл могат за години наред да решат проблема с нелегалната миграция - слагат на границата табели с череп и кости и вируса и ония сами няма да искат да идват, отделно кютека - вече гейропа и дума няма да може да каже - пазим ви от Ковито да не пламнете с невиждана ярост, не че не ги искаме команчите

19

Анонимен

преди 3 години

Те птичките не искат да кацат в България, макар че, Вождът им прави мезонети на плажната ивици със залез над морето, какво да кажем за скакалците?

18

f

преди 3 години

А тоя Марко, когото толкова много издирват къде е, жив ли е още? А колко пъти е излизал в чужбина, знаете ли?

17

Бурталия

преди 3 години

кАжи го на гърчалята воеводо

16

Варненеца

преди 3 години

Каракачанов ми изглежда на малко пълничко дете, което му се играе на войници.Ако е вярно това че не е бил в казарма го разбирам!

15

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов, на границата няма натиск защото сте се продали на Ердоган. Всичко на този свят се заплаща.

14

СОФИАНЕЦА

преди 3 години

Завчера одиу и видиу сегиз -тугиз е добре . М,чи кък да има нали има плет край границата и милиционеро пазят,не мож каже ,че опасно е за таквоз.

13

Анонимен

преди 3 години

samovlubeni bg generali...:-)))...ne davat snimka, video na nito edin vulgar asker...averite mu, familiata mu...komshiite mu...

12

Истукан

преди 3 години

Уж патриоти, а всъщност са пълен провал. Показаха си рогата. Както могат да управляват с ГЕРБ, така могат и с БСП и ДПС. Няма да се учудя, ако БСП спечели изборите и ДПС да са им другарче, а патриотите златни пръстчета.

11

минаващ

преди 3 години

Господин министър, на границата е спокойно благодарение на Република Турция и приятелството между Борисов и Ердоган.Ако Турция беше решила да "пропуска" към България същият брой мигранти,които се насочиха към Гърция твоята армия щеше да клекне на втория ден,и ти с нея.Не си постигнал нищо ти,просто съдбата уреди Бойко да е добре с Тайип,иначе ви е жална мамата.Ако не вярваш огорчете веднъж Ердоган и ще се уверите.Ако вярваш,че тази скапана ограда ще ви помогне много се лъжете,НЯМА ДА ПОМОГНЕ..

10

Майтапчийски с Ифата

преди 3 години

Хайл , Майтапчийски !

9

ПроСоТо

преди 3 години

Каракочанов сай "изходил" по въпроса...Начи сичко а точно в Територията.....Ей,като го споменаха тоя ми хрумна:-Как мислите,още колко време ще се задържи тоя ..ШАРАН..всъщност КАРАКУДА "във властта",крепейки на Тиквата орехчетата?..Па и друго:-Още колко време "орехчетата" на Мутрьо ще "УДРЯТ КАМБАНАТА" в Територията ни?.."Къде сме..къде ЩЕ бъдем ние след некое време?".....Колоноскопия за Дон Толуп!..Веднага и по най-грубия начин!Това ще му хареса,зер най-после ще е нещо друго..

8

Ей днесчета.

преди 3 години

Ей днесччета - време е да отразите записа.Питайте бърже Тихомир , Иво и Марин дали може - те може и да са се снишили ,ама това е прекалено сочна новина.Изпускате новината докато е още сочна - социалките като фейсбук и твитер вече избухнаха.Знам ,че треперите ама е късно вече - само аз лично съм свалил записа и съм го запазил на две три места из интернет.

7

Анонимен

преди 3 години

Ето го райхсмаршал Гьоринг, само той липсваше на диктаторския режим, за да е пълна картината. Шкембето му стърчи една крачка напред пред строя, ето това е извънредно положение.

6

Анонимен

преди 3 години

Торба комисионка е открила папмерса!

5

Майтапчийски

преди 3 години

Аз ще съм новия диктатор на ***, боко ме уреди

4

Василев

преди 3 години

На Шипка всичко е спокойно!!!Само Китайският Всемогъщ Дракон е притихнал и се е скътал в ъгъла, чака в засада да изпапка няколко европейски малки икономики и държавички!!!Агент Джери Макгуеър!ЦРУ!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Като стане скандал във властта и първата работа на мисирките за да отклонят темата е да питат за границата. Слушайте новият запис на Бойко в afera.bg. Доста е интересен ...