165

Осман

преди 3 години

До Малка ГърцияТурската пехота ще влезе в Гърция веднага щом за няколко часа турските ударни безпилотници изравнят със земята цялата бойна техника на маляките. Гърците нямат и нулев шанс. Н втория час от войната ще реват на вратата на Ес да ги спасяват , защото от грък войник не става и никога не е ставало

164

Малка Гърция

преди 3 години

7пъти по-малка по площ и 8 пъти по население има приемлив паритет с Т-япо ВВС и ВМС.А тур. пехота може да влезе на гръцка територия само на тесенучастък в Беломорска Тракия,тоест и 5 див да са една зад друга,воюва самопървата.Турция е в тежко положение-мега амбиции,срив в икономиката,липса насъюзници,конфликти с всички съседи(без нас).Дрънка оръжие за да успокои иконсолидира народа.САЩ и ЕС няма да и разрешат действия срещу Гърция,Русиясъщо няма да я подкрепи.В Сирия скоро ще гризне дърво.

163

До Тосун паша,

преди 3 години

с глупостите му.Т-я е била империя.Тя е имала 5200000 кв.км.площ.След товасе разпада и сега е република с 783хил.кв.км.плош.Икономиката и работи на ишлеме ие подизпълнител на големи чужди фирми,като зависи силно от инвестициите и ноу-хау-то им.Военнопромишленият им комплекс е силен,но работи за вътрешни нужди,не можеда пробие на външния пазар.Опитаха да продават дронове,не стана.Танковете им гиреновира Израел.Сглобяват малко Ф16 с амер.части.Голяма,но остаряла авиация.Не толкова опасна.

162

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 183Ние знаем даже точно кога ще ги получим.

161

Анонимен

преди 3 години

Поне знаят че няма да видят самолети от сащ, ние и това не знаем.

160

fakt

преди 3 години

Ganio pliuesch Turkieto ama qdesch otam ,oblichasch se ot tam i se lekuvasch tam .Xaide malko sram da imasch a.

159

Istinata boli Ganio

преди 3 години

Ganioooo Tyrkie e velika sila i im dremeee a ti si gol ,beden, star i bolen izchevascht vid

158

Анонимен

преди 3 години

Турците си пропиляха шанса... а сега са и роби на Москва :)))

157

Анонимен

преди 3 години

До обяснявам за 80%ници"Да сравнявате самолетите за които платихме с такива от 70-те години е все едно да кажете , че "Голф VIII" e същия като първия от преди 40 години, защото и двата модела имат 4 гуми и пред шофьорската седалка има волан"Те горките от НИЩО не вдяват. Като господарите си са "Мьй пабедили ...." и живеят в мизерия.

156

Анонимен

преди 3 години

САЩ изгониха Турция от програмата F-35 след закупуването на С-400.---------------------анадолците ги изгониха това е добре.Парите си остават в сащ.

155

Неудобната истина

преди 3 години

До АнонименГаню,нямаш и представа какво произвеждат турците ,като започнеш от кол ,ЛЕД телевизори,перални ,спътници,балистични ракети(крилати ракети),ударни дрони,кораби амфибии,централната част от фюзелажа на ф 35,стелт фрегати и корвети, подводници,ударни хеликоптери,противотанкови ракети,ракети за пво !!! А *** какво произвежда ?

154

Пян Гъ

преди 3 години

Те хубаво няма да доставят F-35-те, хубаво ще разпаднат НАТО - без Южен фланг какво НАТО, - но дължат и едни пари: ок. 2млрд. долара. Казаха ли нещо за парите?

153

Амуджата

преди 3 години

До Анонимен170Ще ти направим цървулче, да има какво да гледаш !!!

152

Истината

преди 3 години

До АнонименТурската армия освен че е огромна ,но и технически обезпечена с оръжия за които само може да мечтаем !!! Турската армия няма време за паради, защото провежда военни операции в северна Сирия ,Ирак и Либия едновременно !!! След САЩ в НАТО е Турция !!!

151

TOSUN PASA

преди 3 години

Турция си винаги е била и ще бъде велика империя,никой непоже да гъкне срещу тях.Даже руски самолет свалиха,никоя страна не не е правила това ,освен да лаят друго нищо немогат да направят срещу великата турска империя

150

Анонимен

преди 3 години

"Остават си с най-силната армия в НАТО....."КирЧооооо, кире.........бройката не е качество пр0 с т а к.

149

Анонимен

преди 3 години

"възстановява се Османската империя"Откъдето дошли, там отишли джаагаалите.

148

Анонимен

преди 3 години

И турците ще си вземат сега от Русия самолети

147

Киро

преди 3 години

Накривиха им шапката на турците.Остават си с най-силната армия в НАТО и имат национален суверенитет. Взимат самостоятелни решения. Не каквото им кажат от някоя чужда столица.Не мога да разбера воя и злобата на някои сънародници по въпроса.Да си гледаме нас. Имаме и ли боеспособна армия? Не.Няколко надуваеми лодки, 2-3 хеликоптера които могат да летят в топло време (само), няколко самолета на 50 години които никой не е виждал и да летят. За танкове и други да не говорим.Срамно, но факт

146

обяснявам за 80%ници

преди 3 години

Да сравнявате самолетите за които платихме с такива от 70-те години е все едно да кажете , че "Голф VIII" e същия като първия от преди 40 години, защото и двата модела имат 4 гуми и пред шофьорската седалка има волан .