40

Да не бързаме

преди 3 години

Нека да изтече експлоатационният срок на двата реактора в АЕЦ "Козлодуй", пък тогава ще му мислим.

39

Анонимен

преди 3 години

Да живее ГЕРП!Да живее Бойко Борисоф!Напред само с ГЕРП!ТеменужДка Петкова завинаги министър!Нека с 5 лв.за мегават, нека бъдат 5 лв.за киловат, опраим тази държаВИЦА!Само някой да ми пише минус, скъсвам му патката или това което няма!

38

Анонимен

преди 3 години

С Олимпик заатрахователното дружество как е. Кога ще има виновни и върнати пари?

37

Анонимен

преди 3 години

Със къщите за гости докъде са нещата?

36

Анонимен

преди 3 години

Със златния бул В Левски Варна?

35

Анонимен

преди 3 години

А с пътя убиец край Своге? Дето се краде

34

Анонимен

преди 3 години

А с Артекс?

33

Анонимен

преди 3 години

А с Шехерезада?

32

Анонимен

преди 3 години

Ко стана с Танева? Дето ще траем за кражбите?

31

Анонимен

преди 3 години

Коронавируса забави лапалапа. За Белене мнооооого лапандро щеше да има.Министърката каза, трайте си бре

30

ЯЕЦ

преди 3 години

Точно така, енергийните проекти не се реализират не защото сте алчни и крадливи, а заради коронавируса.

29

Анонимен

преди 3 години

"Според нея информацията за проекта е чувствителна и не може да се изпраща по електронен път."Правилно товариш Петкова, чичо Сам се чуди как да чопне тази чуствителна информация и да заплаши устоите на путинизма в България.

28

крал Мижитур

преди 3 години

Кой изобщо ще инвестира при герберската ОПГ...Никой не инвестира там където се крадат бизнеси!

27

Анонимен

преди 3 години

На тия Корона вируса им е виновен за всичко. Ако не се лъжа, проекти за АЕЦ край Белене е имало още по времето на Соца. Толкова пари и време се пропиляха за този проект, че и 100 години да работи, пак няма да е на печалба.

26

Анонимен

преди 3 години

АЕЦ Белене трябва да бъде зачеркнат за винаги, а облажилите се от него дълги и къси енергетици и политици да търкат наровете в затвора докато се научат да си вадят хляба с честен труд. Реакторите заедно с *** и Альоша да се върнат обратно на окупиралите ни освободители като жест на презрение и намек повече да не стъпват тука.

25

Анонимен

преди 3 години

Вождът спря изграждането й, а сега търси някой да му кихне 20 процента под масата, щото тогава под масата нямало нищо. Бандит и половина, че и нагъл...

24

Скептик

преди 3 години

Те изхарчиха 20 милярда за глупости. АЕЦ няма. Търговете са фиктивни. Продължавайте все тъй. Скоро Уран 235 ще бъде недостъпен за атомната енергетика в бантустана България. Трябва за покоряването на космоса. Нашите лакеи ще бъдат наградени с тиквени медали.

23

Додо

преди 3 години

Бойко Борисов за АЕЦ Белене през 2013г.: От ГЕРБ многократно сме го казвали и пак ше го кажеме: Не, не, не!НЕК плати 550 милиона евро неустойки на Росс Атом. Сега пак ровят да изклинчат някакви комисионни, далавери и облаги. А дефакто проекта е безумен, както и би могъл да се окаже катастрофален за България! Квадратната лелка от снимката, от стадото *** на Бойко (макар, че тя го докарва повече на гуцкa)? нито осъзнава какво върши, нито й пука за децата ви.

22

HeinrichHimmler

преди 3 години

Какво оферти, нали гербавите точно спряха проекта преди десетина години, досега щяхме да имаме нов АЕЦ, но не тогава мутрите го обявиха за нерентабилен и манипулираха референдума , само и само , за да не построят бесепарите АЕЦ. Сега десет години по-късно св сетиха, че няма откъде да крадат вече и просто в Белене виждат новата си партийна касичка! Дано умрете всички в адски мъки!

21

Анонимен

преди 3 години

Руснака като е толкова умен що не накара Германия да му купуват изпърдяните атомни реактори? Щото знаят че ще падне голям смях като чуят предложението на Путин, освен това знаят че уплашените и крадливи български комунисти като ББ ще свършат работата перфекнтно, пък ще падне и голям бакшиш от българския бюджет поне 3 пъти над пазарната цена.