16

Христо Христов

преди 3 години

До 14Полицаите трябва да арестуват и бърза процедура... а ако им забранят това - да откажат да си вършат работата, докато обществото осъзнае, че да псуваш не е ненаказуемо.

15

Христо Христов

преди 3 години

Ама в Сиатъл имат оръжие...

14

Анонимен

преди 3 години

Решението е просто спирайте да арестувате или да следите за реда, взимайте си заплатата пийте си кафенцето и толкова. Това стана сега в Сиатъл , полицията негласно отказа да прилага закона, има нова държава в даунтаун сиатъл, сложиха си заграждения граници и тн, нека бъде хаос

13

Анонимен

преди 3 години

До Леле до 8Да отговориш на псувните и обидите,означава ,че ти е слаба психиката и реагираш първосигнално,по-принцип всички хора реагират на обиди,псувни,но полицаите,съдиите и подобни хора на властта не могат да си позволяват да реагират на такива провокации.

12

Едно ченге

преди 3 години

Значи варианите са два, или закона в лицето на полицията ще ползва сила, ако е необходимо и смъртоносна, или други хора, било "добре облечени бизнесмени", било гангстери от гетото. Това вече минава всякакви разумни граници, дано управляващите по света се стреснат, защото нещат не отиват на добре.

11

Анонимен

преди 3 години

И там си имат черни ..но и много араби ,така ум е хубаво на французите

10

Леле до 8

преди 3 години

Пореден коментар без умисъл... виждала съм как араби и афрофранцузи пс уват жандарми и онези седят и нищо не правят, защото това е заповедта- за Марсилия си е нонстоп... накрая арестуват Нещото и на онова му дават 2 седмици обществено полезен труд - да копае градинки (!?) дано от незнание си написал такава глупащ ина

9

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям френските полицаи!Колкото по-слаба полиция,токова повече криминали

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7"Народа има право и да ги бие ..."Е такива за като теб трябва най-дългите палки да използват.:)))))

7

Анонимен

преди 3 години

Видяла жабата,че вола си вдига крака да го подковават и тя да не остане по-назад си вдигнала крака.

6

Анонимен

преди 3 години

Полицията е създадена за да Служи на народа. Този народ им плаща тлъстите заплати и при пенсиониране още 20 заплати на куп. Така че полицията е длъжна да служи на народа а не народа да служи за футболни топки на тях. Народа има право и да ги бие и разжалва ако нее доволен от служенето им. Те са слугхи на народа а не обратното.

5

Анонимен

преди 3 години

Бил съм в Чикаго една година,престъпност и на всеки 10 Мин.убийства и кражби,и то 80 %,са от черни ,така че си преставете какво се случва за цяла Америка

4

Анонимен

преди 3 години

Гледах един клип ,как една мишка се гаври с полицайка ,друг път удряше едно бяло момиче щото не искала да коленичи пред него ,трети пък миеха краката на някакви *** с попски раса .....еххоооо хората ще търпят до време -после ни Сорос ни Антифа или мантифа няма да ги спасят да ги натикат обратно в плантациите !!!!!!!!!

3

Анонимен

преди 3 години

По големи расисти от черните няма . Не знам до ,кога белите хора ще търпят това и ще се подлагат на самоунижение !!!

2

Анонимен

преди 3 години

То това е целта на ляволибералните толерасти -да няма силни правителства ,полиция и власт .Да има раздори ,престъпност и свободия -маскирана като толерантност. Видяхме до къде я докараха -до положението в което ние бяхме преди 50 години по времето на дивия комунизъм -да се рушат статуи и пренаписва историята за нечия угода !!!!!

1

Мда

преди 3 години

Евалата. Французите пак показват как се прави.