37

БПФ

преди 3 години

Чл. 29.1. Всеки човек има задължения към обществото, в което единствено е възможно свободното и цялостно развитие на неговата личност.2. Всеки човек, при упражняването на своите права и свободи, е подчинен само на такива ограничения, установени със закон, изключително с цел да се осигури необходимото признаване и зачитане правата и свободите на другите и за удовлетворяване на справедливите изисквания на морала, обществения ред и общото благоденствие в едно демократично общество.

36

БПФ

преди 3 години

Бърза справка с Всеобщата декларация на правата на човека на ООН:Нима Чл. 17 не защитава правото на собственост? Тия хора с опожарените или разграбени магазини, права нямат ли? Всеобщата декларация гарантира и равенство пред закона, защо тогава се допуска чepните да имат привилегии? Същите ООН редовно осъществяват натиск и над европейските държави - да пускат безконтролно на своя територия мигрите, но мълчи, когато същите мигри вършат зверства срещу европейците, явно белият европеец няма права

35

Анонимен

преди 3 години

До Бай Петко"гуд бай америко"Хелоу чайна.:D

34

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовНе, ЗНАМ, че ТИ не си бил. :))))))А за "ставка" не знам. Знам, че когато за пръв път се зачетох в коментарите под статиите ти беше навсякъде (с тоя ник, с други не знам колко още) и оттогава всеки ден си тук НОН СТОП. Буквално постваш по всяко време на денонощието. На работа съм, връщам се, ти си писал, лягам да спя, ставам и докато чета сутрешните новини, рушкия хибридник е писал. Непрекъснато. Явно свикваш с 16 часовия работен ден при китайчетата вече.:))))

33

Анонимен

преди 3 години

Poddyrjam USA da se bombardira i okupira ot OON

32

Бай Петко

преди 3 години

Ха ха империлизма с всеки ден затъва- гуд бай америко

31

Христо Христов

преди 3 години

До 28Защото си ограничен комплексар ли си мислиш, че само ти си бил в китай?Давай по-здраво, че с тази ставка само с 10 часа тролене на ден няма да оцелееш.

30

Христо Христов

преди 3 години

До 30Бъди горд, че когато и в България, благодарение на нашите пропагандатори на ценностите стане така, ще си подготвен.

29

Stevelius

преди 3 години

ТЕ са така краварите,винаги гледат на другите в дворовете,а техният е от мръсен,по-мръсен!

28

Анонимен

преди 3 години

Мързеливите бели британци в американските колонии на Великобритания си донесоха работна ръка от Африка за тръстиката и памука. Организираха трудови лагери за робски труд много преди Хитлер.

27

Зле

преди 3 години

До ЛошоИ в UK и във Франция е същото. Реваншизмът на черните комплексари.

26

Лошо

преди 3 години

Пиша от първа ръка. Моя позната работи в една от най големите хранителни вериги в САЩ . WALMART. Живеем във Флорида. Страхът на белите от тъмните вече е факт. Оная Америка от преди 30 години отдавна я няма. Тъмните са царе в маркета. Крещят, мъкнат покрай себе си две , три дебели и сополиви деца , суркат чехли , миришат и са навлечени само в това , в което са могли да се натъпчат.Опашки за тях на касите няма, и никой не смее да гъкне. Моята позната бе замерена от тъмна с печено пиле , и ... нищо

25

Щерю

преди 3 години

- Е-е, ако дойдат на власт Демократите - в същият ден този въпрос вече няма да е на дневен ред, защото вече ще ги зачита! Глупости на ролкови кънки...

24

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовХохохо, другарю хибридник, за разлика от теб аз съм бил в Китай. Войнстващото ти невежество се конкурира само с наглостта ти да ми цитираш китайски парцали. Хващаш едно полетче до провинция Хубей и после се връщаш да докладваш за условията, които си видял там.Дотогава, нека напомним твоите разбирания:Китайският социален кредит може да е лош, но поне удря бoклуците... не случайно Желев и съвета на Европа искаха да се затвори концлагера Белене".

23

Анонимен

преди 3 години

Те човешките права са "създадени" да се спазват от чуждите страни ни от своята. Нали така Доналд III бъдещ императоре?

22

Анонимен

преди 3 години

разбирачи на комитети и права ,дето все на чуждото плачете , я ми кажете в БГ спазват ли се правата на обикновения човек или т.н Парно си правят каквото искат- на колко пенсионери обраха парите ,на колко самотни майки спряха плащанията , на колко хора ,които от години са в чужбина начислиха сметки-това права ли са , ами ЧСИ-тата ,дето обслужват монополите , ами колекторските фирми ,ами контрольорите ,дето санкционират българите , а един етнос не закачат..а сега кажете тук ли е зле или в САЩ

21

Анонимен

преди 3 години

До АманАма аз не видях полицая или някой друг да ги е обидил на расистка основа,просто изкуствено настройват хората едни срещу други,защото сега наближават избори и се борят кой ще спечели изборите - републиканци или демократи,нищо повече,но не мога да разбера защо намесват и полицаите в своите битки,които просто си вършат работата.

20

!

преди 3 години

Поредната битка от хибридната война на Путин срещу запада, САЩ е най голямата демокрация в света и там се спазват човешките права и независимостта на медиите. Стига с тези лъжи които тровят мозъка особено на младите и им се втълпява че комунизма е бил по добре. Протести не протести всеки гражданин на света иска да живее в САЩ а не в раша и чайна. Това е експониране на ситуацията и една банда леви анархисти в САЩ ги издигат в култ. Време е в САЩ "умните и красивите" да вземат властта както е тук.

19

Анонимен

преди 3 години

A изпочупените магазини,медии,сради,разграбените стоки от магазините на хората и палежите,включително и запалването на автомобили и коли на полицията,кой ще ги заплати?Те не са ли също хора с права?А хората пострадали от криминалите нямат ли също права или само криминалите имат права?

18

Аман

преди 3 години

В САЩ черните имат повече права от белите. Специални стипендии;Задължение всяка фирма, да наема черни;Прием специален в училища и университети -- квота.Специална помощ за фирмите за черни и много другиТова е