87

Пипи Дългото чорапче

преди 3 години

За мен МОН,Герб,Нощ,и още всички държавни и общински институции са толкоз добри,че за служават една песен,-поздрав.Бих избрала *** овца на Р.Мъйнов.Страшно им отива.На всичките

86

varg

преди 3 години

Преди интернет защо нямаше корона морна и тем подобни измислени вируси бря ?

85

Анонимен

преди 3 години

СТАВА САМО ЗА 5 - 7 КЛАС.ИМАТ(ИЛИ НЕ) НАВИЦИ ЗА УЧЕНЕ, ИМАТ НЯКАКВИ МЕРАЦИ ЗАРАДИ СЛЕДВАЩОТО УЧИЛИЩЕ.ВСЕ ОЩЕ ПОДЛЕЖАТ НА РОДИТЕЛСКИ КОНТРОЛ.

84

иха

преди 3 години

Иху - и- ха- ха

83

Глей ся ко прайм ся

преди 3 години

Даскалката каканиже ние си купанясваме в зуум. ЯКОООООООООО

82

Най - големия

преди 3 години

Ще учат и ще преучат

81

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа, дори чистачи няма да има. Всичко е роботизирано.

80

Анонимен

преди 3 години

След няколко години ще са нужни само бо..клучии като работна ръка.

79

Анонимен

преди 3 години

О, отдавна е тръгнало нататък ... преди 20 години замениха целите на образованието:Усвояване на компетенции, вместо развиване на мисленето.

78

Анонимен

преди 3 години

НЯМА УЧИЛИЩЕ, НЯМА РАЗХОДИ.НО НЯМА И НИЩО ДРУГО.

77

Анонимен

преди 3 години

Качеството на образованието в Бг и без това пада........А, с така нареченото "Дистанционо обучение" направо ще се сгромоляса!!!!!

76

Аристотел

преди 3 години

В миналото са правени експерименти с цели училища за изцяло дистанционно обучение (мисля, че в САЩ) и резултатите са направо катастрофални в сравнение с конвенционалните методи. Facebook и други тех гиганти също имаха такива програми и тихомълком ги спряха. Отделно от това 20 годишно австралийско проучване заключи, че най-голямо влияние върху качеството на образованието има подготовката и мотивацията на училите. Затова в развитите държави имат солидни заплати и е много престижно да си учител.

75

Анонимен

преди 3 години

Онлайн учението,е номер на МОНЯ,води до неграмотност към учение.Колкото повече невежи,толкова по лесно за управление.Да не мислите че децата ще учат.Всичко това е за съсипия на младежта и децата

74

Анонимен

преди 3 години

Да и аз съм против онлайн обучението. Изпяването на урока пред екрана не носи нищо на учениците, които през това време си чатят. А в университетите се стимулира онлайн преписването на изпитите. Не напразно 850 студента от ТУ-София поискаха всички летни сесии да са онлайн. Погледнете резултатите после - напълно нереални. Онлайн системата може единствено да е в помощ на присъственото обучение но не повече.

73

Анонимен

преди 3 години

В началния етап, изобщо не трябва да има он лайн обучение/ освен в краен случай макс.1 седмица/ В прогимназията 5-10% онлайн и чак в средния курс 15 - 20%.Иначе е затъпяване и произвеждане на " дигитални бройлери"

72

Анонимен

преди 3 години

Учител съм и съм ПРОТИВ дистанционното обучение!!!Това е мъка и за учителите, и за децата , и за родителите!!!

71

Handel

преди 3 години

До Анонимен 65Те се размърдват само като трябва да си затворят учите когато по детските градини се раздават листовки "Пeдеpас - това звучи гордо!".

70

проф. Вълчев

преди 3 години

Дистанционното обучение е единствено отбиване на номер. То не е никаква алтернатива. Гледайте да не затваряте училищата и университетите при никакви обстоятелства, иначе ще получите отличници на които родителите са им изкарали шестиците или са просто сръчни с интернета. УЧЕНЕТО НЕ Е РЪЧКАНЕ В ИНТЕРНЕТ!

69

Анонимен

преди 3 години

"уча се"

68

Анонимен

преди 3 години

Ами да го махаме това министерство, след като е нормално образованието да се измества по домовете. Да си ползваме платформи, като "ума се" и т.н., да си държим връзка с избрани от нас учители и накрая децата даходят на изпити и толкоз.Айде, сгъвайте си папките от МОН и да ви нЕма!