31

Анонимен

преди 3 години

А кой пък е казал,че жената не е работила по време на брака? Тя казва,че към този момент не работи. Нищо не оправдава насилието!!!

30

До 5 една

преди 3 години

К'ва си ти, ***! Жена ли си??! Защо изместихте темата?! Удобно ти е да припяваш на мъжете, нали! Кой твърди, че мъжете бият само жени, които не ходели на работа?! Има жени със солидни професии бити от мъжете си - лекарки, адвокатки, учителки. И не могат да се покажат на работа след побоите. Даже има мъже, които нямат нищо - само с един сак с дрехи, не работят, жената ги издържа и живеят в жилището й. Колкото са по-големи opъфляци и клoшapи, толкова са по-агpecивни насилници и манипулатоpи.

29

Фалшива новина

преди 3 години

Това насилие от първо лице е доста преди пандемията, т.е. заглавието е фалшива новина.

28

До 31 :-) до 30

преди 3 години

Никакви араби няма да ме подхванат, защото може да сме умрели от глад дотогава. Гледайте вас да не добарат, че много обичaт мъжките зaдници. Защо трябва да съм лeзбийкa, може и aceкcyaлна да съм.

27

:-) до 30

преди 3 години

Като те подхваната арабите и африканците, лесбийке, ще разбереш какво имаш за губене! Да не мислиш, че доброволно ще правиш секс с тях и ще им раждаш деца?

26

Анонимен

преди 3 години

Самите жени се самодискриминират раждайки мъже. Спрете да ги раждате и "Има човек - има проблем, няма човек - няма проблем!". Щом ще е такъв този свят, жените са длъжни да му дръпнат шалтера. Да видим тогава как ще се появите на бял свят?! Жените без това няма какво да губят.

25

:-) до 28

преди 3 години

Тоест феминистките сте глynави и сaкати. Не можете да се грижите сами за себе си. Затова трябва да се приемат конвенции, дискриминиращи мъжете, както и да се наливат пари за паpaзитите ви НПО-та.

24

Анонимен

преди 3 години

До :-) До 26Заключена и без телефон? Ще се телепортираш ли? А колкото до роднините има такива на които не им пука и даже твърдят, че това е нормално и жената трябва да търпи. А може и да са в друг град и да не знаят какво става.

23

:-) До 26

преди 3 години

Въпросните жени имат роднини, имат крака, ще отидат до полицията те или роднините им. Стига глупости!

22

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТова не става първият ден от брака ви. В началото всичко е наред. После раждаш дете и уж оставаш вкъщи временно докато тръгне на градина. И ако искаш да работиш ти се вменява, че си лоша майка, ако протестираш, следва бой! А някой жени дори са заключвани за да не излизат сами и разбира се оставяни без телефон за да не потърсят помощ.

21

:-) до 22

преди 3 години

И въпросните жени защо не отидат в полицията, докато съпругът на работа? Героинята от статията пак е безработна и пак чака на бившия си съпруг и на държавата. Защо така?

20

До 22

преди 3 години

Каква независимост ***? Мислиш ли, че не иска той и тя да му плаща сметките? Жените си хващат любовници на работното място, всеки мъж го знае, затова мъжете не искат жените им да работят. Особедно с други мъже.

19

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАма какво ще рече "забраняват"? Как няма да ти светне лампичката в такъв момент и да разбереш какво те очаква? Единствената причина да ти "забранят" подобно нещо и ти да останеш с този човек, е защото те е устройвало в този момент да си седиш вкъщи, докато мъжа ти ходи на работа.

18

Анонимен

преди 3 години

Казвате, защо не работела или защо не го напуснала.Знаете ли, че масово такива мъже забраняват на жените си да работят защото са болезнено ревниви или ги е страх, че ще стане независима.А колкото до бягството, като заплашват, че ще убият родителите ти и ще ти отнемат децата как ще бягаш?!Не сте го мислили това, нали?

17

????

преди 3 години

До House M.D.Не винаги се разбира. Ако си заслепен от любов, страст, подаръци или други финансови стимули може и да не го разбереш докато не е твърде късно. Нали знаеш - има жени, които харесват този тип мъжкарско поведение и го толерират, без да осъзнават, че в даден момент ще се обърне и срещу тях. Ей ти пример - той я кара да си седи вкъщи и да не работи, твърдейки, че е мъж и трябва да издържа жена си, и тя е доволна, щото има време за молове и кафета с приятелки. Нататък се сещаш вероятно

16

:-) до House MD

преди 3 години

Лисиците чакат някой да ги издържа, без да работят. За това става въпрос.

15

House M.D.

преди 3 години

Нищо не оправдава насилието. То е несъвместимо с любовта. Това, което е разбрах е, как не го е разбрала още в началото. Някой насила ли я е накарал да бъде с него? Не го разбрах и затова питам.

14

Анонимен

преди 3 години

Коментарите са плашещи. Явно на никой баща му не е млатил майка му, камо ли да му се опълчи. Явно никой не познава хора, потърсили защита за себе си и децата в подобни къщи. Аз-да. Не всяко НПО е гълтач на пари. Предвид родната полиция как пази и какви са законите в това отношение... Докато няма труп, няма да се мръднат. А после само цъкат с език. Познавам поне два случая на хора, променили живота си с тяхна помощ. Ако не можете да помогнете, поне не пречете.

13

????

преди 3 години

До House M.D.Ти верно ли? Логиката ти кърти просто. Това, че се е омъжила за някого и му е родила деца според теб трябва е достатъчна причина да я тормози и тъпче? Не винаги социопатските наклонности са видими. Понякога знаците са доста незабележими и трябва да не си заслепен от любов или друго, за да ги видиш. Проблемът на тези жени е, че търпят прекалено от липса на алтернатива, но това не оневинява насилникът им. Няма причина, която да оправдае физическия или психическия тормоз

12

Лошия батко

преди 3 години

Над 80% от населението са абсолютни лyмпeни. Това е добре известно на всички ви. При положение, че са такива, нормално е да има не само домашно насилие, но и всичко, което се случва. Прости, глупави и изключително нагли хора, няма как да постигнат душевен и материален комфорт. Така, че домашноото насилие е даденост на средата на живот, която над 80% от хората сами си създавате. То е част от играта, играчите играете.