5

Анонимен

преди 3 години

До Като по филмитеАз също съм бил в Америка, моите впечатления са че те са разделени на общности.Демокрация там няма, има закони които се спазват и ако сгазиш лука отиваш в панделата, това ми харесва.Само че населението им се подменя, както ти казваш белите са 50/50 със афроамериканците и латиносите, даже според мен латиносите са много по опасни от чернокожите.Както съм писал и преди, нищо добро не ги очаква янките, но сами са си виновни.

4

Като по филмите

преди 3 години

вкараха полицаите в затвора, а по улиците се развилняха престъпниците под форма на протест. Земята 20-20 - филмите ги гледаме вече НА ЖИВО. А тръмп изглежда говори за някакви други "американци" защото статистически миналата години белите не испаноговорящи американци официално са по малко от цветните.

3

Анонимен

преди 3 години

Истина е, че на повечето места в САЩ, можеш да си оставиш колата отключена и тя няма да изчезне, нито пък нещо от нея, с дни. Същото и с къщата ти. А как стои този въпрос в БГ, а?

2

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Прав е Тръмп,че американците са добронамерени.Като бях няколко години в Щатите,един полицай ме гони 50 км.и като ме спря с Импалата,ми се...извини и каза,че съм карал само на...ляв мигач -явно че се е...повредил,да го проверя и...ремонтирам.

1

Даскала

преди 3 години

САЩ са заселени с авантюристи , алчни за земя и злато!Може да са добри и добродетелни , но политиците им определено са избили много хора във воденето на непрекъснати войни !Първо избиха индианците , после се избиха взаимно в гражданска война за правата на робите - *** , и като почнаха , война след война , че и атомни бомби мятаха .....НЕ тия янки са ужасни хора които трябва да бъдат спрени и изолирани или превъзпитани!