24

Габдулла

преди 3 години

Проблемът е, че българинът все още е ***, който си навежда главата на вместо да си търси правата. Как така ще плащам глоба, без да мога да се защитя?! Ето ви ситуация: Набучен стар знак насред кръстовището. КАТ си снима и пуска глобите. Трябва ли да плащам, за да упражня правото си на свободно предвижване. Това е абсолютен рекет

23

Наблюдател

преди 3 години

Пак рекет на пътя АЙ стига де !!! Що пускате олигарсите да бягат с милиарди а пак обикновения човечец да му свалите кожата

22

Анонимен

преди 3 години

к.25, директор на СДМВР е Хаджиев.

21

до к.15

преди 3 години

В държавите от ЕС глобата за неносене на маски беше 125 евро, а в България беше 500 лв. Два пъти по- ниска РЗ, 2 пъти по-висока глоба. За неспазване на заповедта на МЗ за ИП в БГ глобата беше първоначално 5000 лв, сетне се усетиха от МЗ и МВР и я намалиха на 1000 лв. В ЕС и САЩ тя беше 250 евро, съответно 250 USD!На Запад нямаше КПП, в БГ се развихри дива по.ли.цей.щи.на. Мин.Маринов, обуздайте си питомците.Този разгул се командваше от пол.началници Терзийски,Иванов и този на СДМВР.

20

Анонимен

преди 3 години

Съд за глупавите гербави псевдоюристи!

19

Братовчеда

преди 3 години

Естествено, не ставай смешен !

18

Наско

преди 3 години

Това е добро решение, но подходът не беше правилен. Хората трябваше да бъдат предупредени", коментира Ананиев.Сега са предупредени.

17

Анонимен

преди 3 години

"При установяване на шофьор с неплатени глоби, той ще остане на границата, докато не плати сумата, която дължи."---Задържане, арест, ограничаване на правата ... без решение на съд, това е произвол и на практика по нищо не се отличава от "полицейски произвол"! Доста потърпевши от полицейщината в БГ ще забогатеят след решение на ЕСПЧ, а ние ще им платим, защото ченгетата действат от наше име!

16

Анонимен

преди 3 години

На кого да се плащат глоби?! На крадливите илиянски шофьори?! Не, никога! Вие крадете! Не става! Когато спрете да крадете може да говорите!

15

Анонимен

преди 3 години

Сега една две седмици ще има километрични опашки по границите и разни там пуйки ще пилят по телевизора, а след това Боко *** ще иде и ще се справи с проблема лично. Питам ви, не се ли нагледахте на този телевизионен сериал. За всеки е ясно, че тези номера са за ако минат...

14

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНямат граници, во си плащат глобите ;)

13

Митницата

преди 3 години

То по логиката на този, трябва милицията да ходи по кръчмите и да предупреждава, че ще спира шофьорите и ще им прави проверка за алкохол. Щом даден шофьор има глоба за плащане, трябва да си я плати. Така е в държавите на които искаме да приличаме по стандарт и начин на живот.

12

Анонимен

преди 3 години

Богатите ще ходят в Гърция, а бедните с неплатени глоби ще ходят на Мутроморието.

11

Анонимен

преди 3 години

Хората в Европа нямат граници, нашите герберунгели зор да поставят по още една допълнителна бариерка! Няма глоби за плащане! Просто ме е яд на ченгесарските методи! Няма да ида на Черно море! Разберете го!

10

Анонимен

преди 3 години

Po-goliama ste e opshkata na horata, koito izlizat izvan bg i iskat vednaga predi da sa napusnali zemite na rbg da si poluchat obratno vednaga vsichki nezakonni i nepravomerni vzemania ot darjavni slujiteli - taksi, danaci, lihvi, gaz, tok, vinetki, benzin, patenti, lizenci...

9

Анонимен

преди 3 години

до 3Ами да направят проверка с демонтаж, щом толкова им се работи.

8

Ахах

преди 3 години

Защо ли си мисля, че герб загубиха всички шансове да бъдат избрани някога отново!

7

Анонимен

преди 3 години

Докато милицонерските дечица Бойко и Гешо Тьпоте не излязат от властта и не влязат в затвора, България ще пропада.

6

Ясо паликари

преди 3 години

Не правете нарушения и няма да си чешете езиците тук.

5

Анонимен

преди 3 години

Настимир Ананиев е готов за пари да ви обясни всичко. Човекът има да връща над 250 000 лв..... Тотален от падък