11

ХФ

преди 4 години

Добре че има заобиколен маршрут. Удължаваш пътя си с 15-тина километра но поне не си чупиш колата. Долу се спомена че лошият участък не е дълъг. Не е, но целият път е супер неравен и кърпен през годините. Необходим е цялостен ремонт, всичко останало е замазване на положението.

10

ДДРОнег

преди 4 години

Всяка седмица си ходя на село по този път. Трябва да ни плащат повече от хиляда лева , не ние да плащаме ст лева винетка, за да минаваме по това подобие на път !!!Като се има предвид, че не целия път е такъв, лошите участъци не са много дълги, не разбирам защо не се ремонтираха ??!!??!!

9

Анонимен

преди 4 години

Плащате винетки, чупите си колите и не можете да се организирате и да подадете колективен иск срещу тикварското апи с директор глашатай ли го нарече?

8

Анонимен

преди 4 години

Тези, как смеят да правят подобни неща?Не знаят ли, че крал тиква не спи по цели нощи, за да ни осигури невероятните условия, в които живеем?Сигутно е била Нинова, Радев, Радан...Хр.Иванов...няма друг начин. Всички останали виждат невероятната държава, която ГЕРБ ни осигуряват.

7

ББ

преди 4 години

Като не гласуват за ГЕРБ така ще е, още дълги години ще им се чупят колите. В Русе управляват БСП а в Кубрат ДПС. Успех.

6

Сп???нс

преди 4 години

после се питате , защо никой не остана в провинцията.Ела виж из Европата какви пътища имат, аз като потомък на Андрешко и Бай Г , се прибирам по второстепенните пътища , за да не се набутвам в такси за магистрали във Франция и Италия , и навсякъде да ти е кеф да житкаш по междуселските

5

Анонимен

преди 4 години

Ако бяха написали псувни против Тиквата щяха да ги закърпят за 1 час....

4

Анонимен

преди 4 години

Уау, през септември да стартират работите, че да може повече дъждовни дни да се хванат и евентуално да се завърши преди изборите. Е, хората са прави, до зимата може и да им издържи ремонта, ама да са благодарни и на това, че ако бяха комунистите... Иначе едни милиарди виснат затворени в една банка, уж за АМ Хемус - това е планиране!

3

пожелание

преди 4 години

Един еректирал член трябва да е нарисуван !

2

Смях

преди 4 години

Кой казва, че асфалта не се яде? Вижте, че почти нищо не е останало.

1

Анонимен

преди 4 години

Браво на обозначилите дупките!Само така!И аз бях оградил една такава:"Алооо, другарю Кмет, скоро ПАК ще има избори!"Да видите за две седмици как я запълниха!