9

Брех

преди 3 години

Не думай Ленчеее, ква стана тя, живи да ги оплачеш горките...!

8

мдаа

преди 3 години

От топлофикация ще видите пари ,колкото от ром бял *** и от вълк пастърма

7

Анонимен

преди 3 години

ТЕЦ-София иТоплофикация-София не са едно и също нещо.ВМай никога няма да го научите.

6

Анонимен

преди 3 години

Боже колко много шум 6 месеца за нищо. 50 милиона разделено на 580 хиляди абонати се получава средно по осемздесетина лева на семейство или горе долу можем да наемем по 2 чадъра за ден на морето.

5

Ф.С.В.

преди 3 години

Още преди години бяха казал -че когато си купувате жилище -една от екстрите е -ДА НЯМА ПАРНО!!!! С ЖЕНА СИ МОЖЕ ДА СЕ РАЗВЕДЕШ -НО С ПАРНОТО НИКОГА!!!! НИКОГА НЕ БИХ СИ КУПИЛ ВТОРИ ПЪТ ИМОТ С ТОПЛОФИКАЦИЯ!!

4

Анонимен

преди 3 години

Бай Тошо глезеше софиянците, сега ГЕРБ ги глези и гледа като писани яйца. Да им е топличко и евтиничко, за да не се бунтуват.

3

House M.D.

преди 3 години

Камелийче, от заглавието не става ясно дали и другите три софийски теца ще връщат нещо.

2

пфу

преди 3 години

Недъгава изчислителна система, която ти начислява лихва ако изтървеш периода, лихва върху консумация която не си използвал. Дори да преизчислиш лихвата остава. Държавно разрешени лихвари. Да не коментирам екипите им по поддържка.

1

Анонимен

преди 3 години

a e можело въобще да не ни ги взимат ?? Още не този отоплителен, не миналият.... А ПО- МИНАЛИЯТ ОТОПЛИТЕЛЕН СЕЗОН....няколко години завишени цени на газ и парно благодарение на банкянското посмешище което сега се ХВАЛИ ЧЕ БИЛ СВАЛИЛ ЦЕНАТА НА ГАЗА....***