152

заглавие

преди 3 години

заглавието някакв виц ли е?

151

Мания

преди 3 години

Манията е голяма сега ще се напълни с комплексари ще теглят и кредити някои хора само и само да се снимат и чекнат на Слънчака

150

Анонимен

преди 3 години

Недостатъчно храна, основно евтини зеленчуци, месо ако отидеш по-рано, после викове и скандали, салами, сирена от най-евтините, ниско качество на храна и разнообразие, високи цени. Лоша хигиена, смърдящи тоалетни и миризма на мухъл, персонал от боята, *** пред вратата, това е реалността от миналата година в четиризвезден хотел. Пропуснах, кой превари той завари шезлонг. Това не е почивка. Съжалявам.

149

Анонимен

преди 3 години

В тази държава има ли институция, която контролира правописа и правоговора в медийте? Вчера в една статия беше написано отново в заглавието неглЕжиран.

148

Ел.ка-Слаб 2 !

преди 3 години

Какви са тези евтини цени ?! Редакторката - слаб 2 по български език ! Срам за редакцията да има такава журналистка !

147

*/*

преди 3 години

И като ми изтрихте коментара за "скъпите цени" какво...?, още поне десет човека ви го казаха неграмотни списвачи, айде трийте пак

146

Анонимен

преди 3 години

Всеки влак си има пътници, където искате там "почивайте". Без пари не съм видял.

145

На езиков пост!

преди 3 години

Цените са "високи", или "ниски", "разумни" или "надути" и т.н., но не са "скъпи".Скъпи са стоките, услугите, скъпи са почивките или нощувките. Но ЦЕНИТЕ НЕ СА СКЪПИ! И не е скъпо да дадете някой лев за езикова консултация.

144

джо

преди 3 години

За хората от други държави е евтино , но видяхте какво стана в Бургас с "безплатните" чадъри и шезлонги. Освен пиянските нощни гюрултии, ние сме известни и с извъртането на условията относно първоначалната оферта. Така , че докато не си тръгнеш обратно към дома не знаеш колко ще те балтират . За съжаление, това е вкоренено от тарикатския ни манталитет с който се "славим".

143

чичо

преди 3 години

До Анонимен142 Анонимен,сложих ти едно "+".Да те зарадвам,това лято тишината ще е оглушителна.Вчера по една ТВ гледах плажа на Слънчака сниман от дрон.Не видях поне един излегнал се за цвят.Туризъм това лято няма да има.Освен това страха от вируса е голям и трябва да мине време хората да се успокоят.

142

селянин

преди 3 години

Да не съм против Турция и Гърция, определено и на мен ми е по добре там. Но нека да не плюем в собстения си двор, защото плюем така и по себе си. Не съм чул един грък, турчин или тяхна медия да говори срещу себе си. Само тук го има, щото сме долно племе.

141

селянин

преди 3 години

Незнам някой от вас олинклусив манияците, които само знаят къде са най евтините магнити, дали знаят колко струва да седнеш в турски ресторант!!

140

селянин

преди 3 години

Сравнявате море в Турция с октомврийски цени, когато 99% само тогава ходят скъсаните Българи с цени август в България. Цените в Турция август месец за тройни в сравнение в Бг. Е да де, в Турция е по готино, но бъдете коректни. И как няма да ви хареса октомври края на септември, ядене на корем и хубаво време, нищо че ви настаняват в най обитите стаи. И не казвайте че сте българи, защото веднага разбират че нямате пари и доброто отношение се изпарява на секундата!

139

1

преди 3 години

другари ненаситни хотелиери,за 54 евро, в Анталия,или Пирея,ще си живеем като Симеончовци.

138

онзи

преди 3 години

58 евро . Ако това е евтино за бг черноморието ......Ненаядоха се тия хотелиери.За 4 стени ,гадно обслужване и гадна храна....Максимума който трябва да вземат хотелите като цена за нощувка е не повече 30 лв ...

137

1212

преди 3 години

Да бе да!!! Хотел в Албена ол инклузив по скъп от хотел в Турция, където те носят на ръце. Отделно си плащаш за великият паркинг. Многоо евтино нямам думи.

136

Анонимен

преди 3 години

Вече има страх от болести а нашите свикнали само да взимат без да дават! Плащат смешни заплати за хигиена! То въобще системата ни е такава един получава най много за да крещи на останалите!!!

135

Анонимен

преди 3 години

До и най високи такси!за толкова пари - толков услуги!

134

Анонимен

преди 3 години

До ЧужденецЕвтини цени - лоши услуги! Ще трябва допънително да се плаща за други услуги

133

и най високи такси!

преди 3 години

За толкова пари - толкова почивка!