13

Недомислен закон

преди 4 години

Какво като са непълнолетни?Хора над 12-годишна възраст много добре осъзнават какво правят.Защо не налагат предвидените глоби на родителите на тези непълнолетни? Такъв родител:1. Не е възпитал порасналото си дете да уважава и обществената, и частната собственост.2. Допуска детето му да скита в тъмни доби без надзор и да върши нарушения.3. Не контролира за какво харчи джобните си пари това дете, какво купува с тях.

12

К*р за Ушев

преди 4 години

На който не му харесва да го духа и да ходи на село. Много ме боли за тва че ревете че някой ви надраскал блока.

11

Въпросчо

преди 4 години

Кога ще видим как пишман-художниците на графити почистват "творбите" си ? Кога ? Докато не изчисти до възстановяване на изцапаната повърхност , никаква храна и спане - "художникът" да чисти под контрол за качество ! После ще приказваме за последователи !

10

Анонимен

преди 4 години

Който не иска графити - да си ходи на село.

9

Анонимен

преди 4 години

До 4 анонименВнимавай , да не ти напишат един графит на дупенцето с кожената химикалка !!

8

aa

преди 4 години

а кога ще опънете некой търтей с по солена глоба за драсканиците а или сега ще продължаваме с модерността да изразяваме себе си по възможно най-тъпия начин

7

Анонимен

преди 4 години

а Графа, кога ще го почистите

6

Анонимен

преди 4 години

Трябва да бъдат отстреляни няколко пишман "художници" драскащи върху чужда собственост, след това бързо ще секне ентусиазмът на останалите.

5

Анонимен

преди 4 години

Не някои,всички загрозяваха.Не остана нова или пребоядисана сграда,която да не е надраскана.Кметицата ги толерираше доста време/не знам защо/,но вече май и тя си отвори очите за грозотията.Да отиде в Женева и да види има ли поне една сграда нарисувана от пишман художници.

4

Ей, полицията!

преди 4 години

Да се изловят "авторите" на графитите и да се накарат да търкат до посиняване, т.е. до изчистване на цапаниците.

3

Анонимен

преди 4 години

Трябва да има графити и колкото повече са, толкова по-добре.

2

ДРАСКАНИЦИ

преди 4 години

Знам къде има един фен клуб на Левски Запад. Та там един квадрат на няколко пресечки няма незапълнен с драсканици. Казвам драсканици, понеже липсва каквато и да е естетика в техните творения. Освен това кога ще се вземат мерки срещу хората, които лепят всекакви обяви по пътни знаци, дереци, улуци и елтабла... Доста грозно е.

1

Анонимен

преди 4 години

С какво ги "премахвате" - със самосфала, танка или хеликоптера?