10

ЕЕМ

преди 3 години

Лауреат!!!

9

Оня

преди 3 години

До Коста МарковПо-скоро 16 ще ти показва

8

Анонимен

преди 3 години

Поддържа форма със спортно пиене.

7

Д-р Исня

преди 3 години

Това му е нормалното състояние! Като му падне алхохолът и му става лошо, може да умре. Ако не му работи добре ферментатоларингса, не произвежда достатъчно хормона алкохол и припада. Затова пък може да дотира тази липса с Флирт или одеколон.

6

Анонимен

преди 3 години

Поредната измишльотина за 4.5 промила алкохол! Преди няколко дни имаше друга с 4.7 промила. А бе, вие за *** ли ни взимате?

5

Лост

преди 3 години

Ами той си няма спомени от предния ден. Може и цяла седмица да е бил така.Можеше и месец да изкара така, докато не помисли, че си е изгубил документите и отиде за нови.

4

Трипонеца

преди 3 години

Шампион! След години ще разправя случката на близки, роднини и познати и всички ще му се възхищават. Блазе на родителите му, че са отгледали такъв син - 2 дни да кара кола с 5 промила алкохол в кръвта. Това не се случва всеки ден и не всеки го може..Това момче е номер едно!

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Под "влияние на промили" всичко се постига! Човек е човек, когато е на път!

2

Бахмааму

преди 3 години

Ето на това се ние адвокатите му казваме "поощрителна присъда". Три престъпления и една минамална присъда. След 3 месеца ще излезе условно предсрочно и отнаво подхваща бутилката. Браво на прокурора, браво на съдията!

1

Елемаг

преди 3 години

2-рия път е за да подобри рекорда!!Ей все да ви обяснявам значи. ФАРОВЕТЕ бяха ли му включени?