39

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!! Въпроса не е във вируса, а в болестта ковитодеветнайсе дали има такова нещо и как точно се разбира от теста че е тази болест тя е вследствие на коронавирус. Самия вирус може да се разпознае по коронките на електронен микроскоп, но не се прави.

38

Анонимен

преди 4 години

До "Аман от неграмотници" В южното полукълбо е късна есен, което не е добре за вирусите, но в Северното полукълбо, където е късна пролет вируса най сетне ще се самоограничи.Проблема е до колко са коректни използваните тестове, това всъщност е основния проблем.

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39...докато не се заразите

36

Анонимен

преди 4 години

Хич да не ви пука

35

Анонимен

преди 4 години

Аман от неграмотници,Бразилия щото е в Южна Америка и сега там било по топло. Напротив,в момента в Бразилия времето е почти като в Европа,като температури.

34

Handel

преди 4 години

За дървените философи и разни генерали тука, дето викат "Всички шъ мрети!" - на нашта улица един 45 годишен мъж се разболя още през декември месец от корнавируса - дълго време имал температура и един ден му станало лошо припаднал. Закарала го линейката в болница, държали го там 4 дена на антибиотик и парацетамол, и накрая му казали "Ами не можем да разберем какво ти има. Испсиваме те, свърши си курса с антибиотика и и ако си обще болен, ще му мислим". И едва март месец се разбра от какво е болен

33

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Много т'ъпо пapче си...Заразените си ги има и без да се правят тестове...Просто това е начина да се ограничава заразата, като се проверяват всички около тези, които вече са потърсили лекарска помощ.

32

Анонимен

преди 4 години

Май пишещите как няма вирус ги гони най-голямо шубе. Даже не могат да приемат и живеят с мисълта, че може да има някаква заплаха и за тях и за техните близки. И като разправят как няма вирус, се успокояват, че нищо не може да им се случи

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33А дали фалшиво ще го изкараш ако ти дойде до главата?

30

Анонимен

преди 4 години

Този вирус е по-фалшив от кацането на луната.

29

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха-ха. А бе, глу.пак червен, многото тестове от вчера са направени по инициатива на самите фирми в Стара Загора и в Доспат, а не от управляващите. Айде малко реализъм в коментарите, а не просто омраза на всяка цена.

28

изнервен

преди 4 години

До ха-ха-ха. За пореден път на този твой коментар ще напиша. Като не е опасен този вирус *** в някое ковид отделение, ръкувай се с пациентите (без защитни облекла) и после прегърни децата и родителите си.

27

Байфидан

преди 4 години

До 9 коментар 2. Ами онова дето като го лепнеш на родителите си ще ги търсиш в реанимацията.

26

Анонимен

преди 4 години

В много държави властимащите използват това вирусче за собственна облага ,и разбира се и тук е така ,прокуратурата в Италия се е събудила явно и в други държави ще се събудят)

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24Дали не го рифрешват? Всичко умира на този свят и вируса ще умре все някога.

24

Анонимен

преди 4 години

В България вече никой и нищо не може да го спре...

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24Предполагам обаче, че в Бахрейн се използват и много повече климатичните инсталации а там грипа може да си циркулира. Не, че вярвам че може да изчезне от самосебе си но все пак може и това да оказва влияние.

22

Анонимен

преди 4 години

Нито ще го спре,нито ще го забави.Ще си циркулира,докато сам не изчезне.Най-добре е да се пазим от излишни контакти,доколкото можем.

21

Анонимен

преди 4 години

Тук в Бахрейн температурата достигна 39 градуса на сянка. Знаете ли какво стана с Корона вируса. Още повече се разбушува. Вместо тази температура да го убие той се разбунтува. Няма спасение от това бактериологично оръжие. Направено е така че нищо да не може да го убие. А вие се надявайте са изчезне от самосебе си. Да ама друг път.

20

Анонимен

преди 4 години

В бразиля е топло защото земята е плоска!! Това е поредното доказателство. Ако беше кълбо сега трябваше да вали сняг там!!Анан от луди аман абее сега имаш достъп до всякакви продукти като телескоп куписи един и огледай космоса да видиш колко плоски магарешки топки ще видиш