6

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТози хотел е проблем само на разни прокъсани кeлeши, които живеете като първобитни хора по разни землянки и палатки. Хотела си е съвсем законен и колкото и да ревете, ще бъде построен и пуснат в експлоатация.

5

гошо

преди 3 години

ха ха ха чист пример за разчистване на неудобните в бг мафията. тоя новия мърморко е инструмент на сивия сектор за разчисване на сметки чрез избирателно работещото правосъдие на бг-стан, с тези които не играят по утвърдените правила на крими средите:)))

4

Анти-мафиот

преди 3 години

Ей КАСКЕТ, ще ти повярвам когато гербаджия вкараш в затвора!Ама няма да се случи, нали затова те назначиха!

3

Анонимен

преди 3 години

Оф разсмърдяха се техните хора и веднага искат да отвлекат вниманието в друга посока.

2

Анонимен

преди 3 години

Абе каскет. А вилата на севдету, а земеделската с тихото крадене. Или шиши не ти дава. И каскет изчакай още малко! И ти ще си подсъдим.

1

Анонимен

преди 3 години

Я па тия то тоя завод го бутнаха още при Мадридскио Пъдарин. А завода за гуми Георги Димитров го бутнаха при Селянино от Банкя с големио джип. А още колко други заводи са бутнати бедна вие фантазията. Къдее Балканкар най големият износител на електро и мотокари. На *** си у пу,,, тката го укараа баш мутрите. Колко народ са за до стената нее истина. И това време наближава. Този път нема да мине с нежна революция с меки китки. Този път щее с Винкелите у тиквите.