30

Заеод

преди 3 години

Подуянеските играчи са само за заводско първенство, но и заводи няма, така че последният да гаси лампата.

29

Възрастен

преди 3 години

Доказа се че голям футбол днес става с големи пари , скъпи футболисти. и солиден собственик !!! Ентусиазмът на феновете и слабите заплати на футболистите си противоречат-няма мотивация във вторите.Всеки по добър ще избере по платежоспособен отбор. В нашия футбол се дават неголеми пари,за неголеми футболисти.....А и традициите са важни-не може Ловеч изведнъж да почнат да мислят мислят като ЦСКА.И не може феновете и на Левски да каруват/случаят Петев/

28

Стар

преди 3 години

И защо и как е взет стадионът на Левски безвъзмездно и натирени 13 години без стадион,а след това от 1963 в Подуяне!!! Същите тези създатели на,, Септември при ЦДВ" Най напред Септември разтуриха,намърдаха се като слон в стъкларски магазин,създадоха си АСШ Чавдар,през която ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всеки българин-млад спортист подлежащ на ЗАДЪЛЖИТЕЛНА военна служба трябваше да мине и най добрите ги вземаха в ЦДНА/ЦСКА-няма искам не искам,такъв беше законът и наредбите на ЦК на БКП.

27

Сабрито

преди 3 години

Който и да дойде от тия *** в момента нищо не става . Еле па сега с по- малки заплати хептен ще ги мърэи да тичат . Те искат да си вземат надницата от всеки мач и колкото толкова . И новите треньори и те ще избегат ...паре нема , а без паре никой не ще да се аби за лудо....

26

Анонимен

преди 3 години

миналата седмица нали казаха че играят добре,а сега казват че неиграят нищо.Другата седмица ще кажат съвсем друго

25

Анонимен

преди 3 години

Купете си Дрогба,Меси,Кристияно и още някой и ще ви хареса.Наско ще сизапали пурата.

24

До24

преди 3 години

Заради ЦДНв,ЦДНА, ЦСКА Червено,Септемврийско знаме,колко пъти ,,обърнаха с хастара" българският футбол и пак недоволни и кисели тези.Абе живи сме помним знаем ,кое как бешебе юнаци млади-голобради.Животът и футболът не почват преди 10 години! Само ако прочетеш вестниците от 1948 през годините до днес ще разбереш истината-там няма лъжа и измама а е описан животът и футболът какви бяха и кой обсъждаше,,недъзите в българският футбол"

23

Анонимен

преди 3 години

Е, поне ганкиното да научат, пак ще е нещо.Не може само с подуенска тропанка.

22

До 7

преди 3 години

Когато Левски и Славия са играли футбол ,създателите на ЦДНА са обирали мандри и убивали кметовеЯвно си невръстен и не си наясно с Левски След големият бой със 7:2 над ЦСКА,с нареждане от ЦК,същите създатели пришиха милициционерският Спартак към Левски ,а Локо към Славия !?!? И стана Левски -спартак и ЖСК Славия.Мислиш ли че някой от ,,народа"т.е феновете го искаха? М.Балев беше всесилен и болен фен на ЦСКА. Като си отиде соца ,Левски се освободи от Спартак ,и остана отборът на народа Помним

21

Анонимен

преди 3 години

12 - ЦСКА (по-правилно - Литекс -ЕТрополе, за да не ги бръкаме с автентичния ЦСКА) са доста нагли. Навремето те не плащаха никакви пари на кредиторите си и предпочетоха да фалират отбора, пред това да се разплащат, за това отидоха във В група. Левски си има програма на разсрочване и изплащане на дългове, несъпоставими са нещата. Така може и 30 години да караш с дългове ако плащаш всяка година по малко.

20

Анонимен

преди 3 години

След мача уефски .луноходец двата обора масово са посетили новата джамия в Подуене изградена от Пеевски

19

КрАй

преди 3 години

То па щото някога са играли в последните 20гВземете на Тити сърцето нали ще ви го дава

18

Анонимен

преди 3 години

Защо си имате Хиндлиян.Какво го е еняарменеца,освен парите.Почнете от А -окръжна,щом сте майстори.Ако няма какво да *** Сираков ще ви доизсули.Даде на ревльото ,Тити доста процент от хартишки без покритие.Ще си пие кафето с Ганчев,щото е Сираков.Е,и?

17

анон

преди 3 години

Създаден бе специален отбор Литекс- ЕТрополе (ЦСКА София) който отказа да поема разходиет на ЦСКА, но поиска да му предадат базите на ЦСКА и историята на ЦСКА.И този отбор ще казва, че е единственият преминал достойно, а Левски е подпиран....УАУ!Левски в последните години Борисов яката го източи - първо доведе Иво Тонев от Герб, който срути стадиона, обвърза Левски с договори с Главбоблгарстрой и източи маса пари. После доведе Спас Русев - и той източи доста пари.

16

анон

преди 3 години

12 - това някаква шега ли е?Точон ЦСКА бяха яко подпряни от правителството. Локо Сф за 800 000 лева отидоха в А окръжна, а ЦСКА за 30 милиона, от които 11 милиона - дългове към НАП - отидоха директно във В група. И като я спечлиха не играха в Б, а отидоха директно в А, въпреки че дори да бяха спечелили Б пак не би следвало да играят в А, заради неплатени дългове. Специално заради тях промениха формата на първенството.

15

Анонимен

преди 3 години

Е каква стана тя,нали Хубчев беше невероятен,страхотно добър треньор!Изниза се от националния отбор като пръдня.Сега си го дръжте.

14

Анонимен

преди 3 години

В България от треньора зависи страшно малко. Ако собственика дава пари клуба се движи напред, ако не дава -пропада. От значение разбира се е дали и спортният директор е човек на място.

13

ПЕНКО

преди 3 години

ОТ НАЙ-ДОБРАТА ДЕТСКО ЮНОШЕСКА ФУТБОЛНА ШКОЛА ИЗПАДНАХТЕ В ОТБОР ОТ ЧУЖДИ "Г ЪЗ ЕТА" !?!?!? НА ТРИ ГОДИНИ ЕДИН ЮНОША В ОСНОВНИЯ ОТБОР ...И ИСКАТЕ ИГРА И КЛАСИРАНЕ !?!?- КАТО ФК"МИНЬОР" И ПФК ЮВЕНТУС -МАРШ В" Пи" ГРУПА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ И ОРИЕНТАЦИЯ !?!?!?

12

до 9

преди 3 години

Мислех, че този период са го преминали преди 100 години! Първите им екипи са били шарени като за гей парад! Снабдявали се от Австро - Унгария, но поради затруднения през ПСВ минали на син док! След войната пак се опитали да въртят розови номера под дъгата! Играли са например срещу Тича - Варна с вратовръзки!!! 11 разпасани магарици изтървани на терена! Сетне дошла здрава власт през 1923 г. и са влезли в пътя за известно време! Както и при комунизма.

11

do 10

преди 3 години

като е гавра, спонсорирай го ти или на думи си силен, на действия слаб. Не стига, че ви дава без условия, а вие и претенции имате