43

Анонимен

преди 3 години

Съдене му е майката!Не се плашете, хора. Ако ние им дължим - те ни съдят. Дължат ли ни - ще съдим. Никакви жалби към омбуЦмани-манки!Кьорфишек е това!Получаваш си изравнителната, виждаш какво ти дължат и бам-едно делце!Ако се заведат поне 1000 такива дела, топлото ще клекне!Понеже знаеха, че цената ще падне - надуха сметките ни за март и април. Да си го вземат авансово, пък после-я камилата, я камиларя.Надули са сметките и на училищата за тези месеци, въпреки, че децата учеха дистанционно.

42

Анонимен

преди 3 години

Как да нямат пари бе , Всеки месец вземат от хората-никой не им праща с яйца , орехи ,картофи ,тухли и прочее..сега какво излиза-Парното си вземат хубавите заплати , обикновеният човек с 800лби и то средно за страната, след една година ще му Приспаднат-какво означава ,никой не знае ,това ще се ниже всеки месец- значи става още една година , общо след ДВЕ години ,ще може да каже дали са му върнали нещо

41

Анонимен

преди 3 години

Изравнителни сметки.. означава изравняване, не задължения.А и какво ще прави този мухлю с тези, които са се изключили от тях?

40

Анонимен

преди 3 години

Кой ще следи ПРИСПАДАНЕТО???Защо преди това не даваха възможност на гражданите ,въпреки сигналите за стотици нередности, да си приспадат това , с което ги ощетявахте ??Или щото винаги сте били под Височайша закрила , не спирате га..в..ри..те с хората!!!

39

Истината

преди 3 години

Човекът взе парите и каза :Чакай малко !

38

A

преди 3 години

А тези които са си продали апратаментите през това време, в коя изравнителна сметка ще си вземат надвнесените пари?

37

Как е, как е?

преди 3 години

Преди два дена Тулупът се би в гърдите, че бил намалил сметките с 50%, па сме били и неблагодарни. Пари щели сме да взимаме - да ни връщат...Сега как е, а? Ни намалението намаление, ни парите ще се връщат..*** рейтингът Му се качвал...80%?? Много повече са!

36

Софиянец

преди 3 години

Още от самото начало беше ясно, че Топлофикация - София няма да върне нищо - нито кеш, нито по банков път, изобщо: никак! Но сега е моментът (преди избори) да се намерят депутати и партия, които да променят Закона за топлофикацията така, че всеки да може да се откаже от тях, ако пожелае. И да има възможност да се избира измежду няколко "топлофикации. Защото сега е абсолютен монопол.

35

Анонимен

преди 3 години

Как да се върне човек да живее в България...

34

Дрън дрън

преди 3 години

Ако ви осъдят ще плащате!

33

Анонимен

преди 3 години

газ-1лв и дизел -2.50лв===хляб 700г 1.20лвгаз-60ст. дизел 1.50===хляб 700г 1.20лв

32

село майка

преди 3 години

амче лихва, ке дават ли??

31

Анонимен

преди 3 години

Врътката е велика ,дами и господа, имате си работа с "изпечени финансисти",които просто се га..в..ря..т с достойнството ви ,а реално цената на газа е намалена от август месец 2019..ама пак ръкопляскайте ,а да не забравя- ако може пейте сутрин и вечер ,в един сайт четох ,че така се гонят крадците

30

поговорка

преди 3 години

Кръв повръщам пари НЕ връщам

29

Анонимен

преди 3 години

За какъв достъп в апартаментите говориш, бе папагалчо? Та нали затова имаме топломери и водомери за топла вода с дистанционно отчитане? Този пиян ли е, какъв е?

28

Анонимен

преди 3 години

топлото ще направи апартаментите вързани с тец непродаваеми,кой ще си купи имот с вървящ към него рекетьор,нямаш начин да не плащаш,дори да не ползваш жилището и да не живееш там,рекета си върви,това не е правова държава,да не можеш да се откажеш от услуга,която не желаеш

27

Анонимен

преди 3 години

"Топлофикация - София": Няма да връщаме пари в кешТО И НИЕ ЩЕ СПРЕМ ДА ВИ ДАВАМЕ КЕШ; ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ЕВЕНТУАЛЕН ДОГОВОР ЗА БЪДЕЩА УПОТРЕБА НА ПАРНО

26

Анонимен

преди 3 години

Системата е такава. Който може да удържи най-много пари по веригата, се облажва за сметка на останалите.

25

11

преди 3 години

Мбуахххахахаха, че даже и са сигурни, че изравнителните сметки ще са по-големи от сумата, която трябва да върнат! Баси наглеците.

24

.!.

преди 3 години

Значи хора единствения начин да се откажете от топлофикация е да УМРЕТЕ! Дори и тогава наследниците ви ще плащат! Но МОЯ СЪВЕТ Е НЕ ПЛАЩАЙТЕ! ТЕ ВИ КРАДЪТ! АКО Е ВЪЗМОЖНО ДА НЯМАТЕ ТОПЛОФИКАЦИЯ ТО НИКОГА НЕ СЕ СВЪРЗВАЙТЕ С ТАКАВА! ПО НИКАКЪВ НАЧИН ЗА НИЩО НА СВЕТА! ТОВА Е ДНЕШНОТО РОБСТВО! ДОРИ ДА НЕ ПОЛЗВАШ ТОПЛОФИКАЦИЯ ТО МЕСЕЧНО ИМ ДАВАШ 100лв! СЪЩОТО БЕШЕ ПРИ МУТРИТЕ И БОЙКО БОРИСОВ ПРЕЗ 90-те ТОГАВА ПЛАЩАШЕ ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ! СЕГА Е СЪЩОТО!