113

ШибиРиби

преди 3 години

Българите по принцип си вярват на секви глупости а като дойде време за нещо вярно са на принципа... аааа окО да види ръкА да пипне.

112

до ИСТ

преди 3 години

Не в гараж,в нужника на село е създаден.Що за *** трябва да е човек за да вярва на подобна глупост.

111

Анонимен

преди 3 години

Освен това тези 2,3 милиона българи са "здраво стъпили на земята",защото знаят,че е плоска, за разлика от нас глупаците,които ходим по кълбовидната планета и постоянно падаме

110

д-р Хаус

преди 3 години

От данните става ясно ,че 2,3 милиона българи мразят да се мият и си намират оправдание във всякакви конспирации

109

Анонимен

преди 3 години

Най-лесно е да компрометираш една истина, като я обявиш за конспирация и залееш народа с потоп от "правилни" новини, изречени от авторитети на всички равнища. Този филм го гледахме тези дни.По-убийствени от К-19 са неравенствата, несигурността и изядената истина.

108

дело на тиквата

преди 3 години

До АнонименКороовируса за параван на Герб!

107

Анонимен

преди 3 години

Бай Иван сади домати. Той не е много на ти с технологията, но разбира от билогията. Нали е слагал 1 път дрожди да прави вино. Против е чипирането и е горд че е дал вот на тази анкета през китайският си телефон с американска операционна система. Движенията на Бай Иван се следят от десекти корпорации и го таргетират с информация, за да си купува ненужни стоки и да гласува на анкети... Бай Иван няма нужда от чип ... той е ходещ транзистор...

106

улдурма

преди 3 години

Всичко е измама и лъжа! Тово им е работата на правителството! От народа за народа!

105

до 188

преди 3 години

Данните са толкова плачевни, защото реално сме нацията с най-много обслужващ персонал (неквалифициран труд) в ЕС с най-ниска грамотност на глава от населението. Нормално е масово да се мисли, че Земята е плоска и, че ваксините са враг номер 1. Разбира се, у нас има поне 2 милиона интелигентни и добре платени хора. Около себе си аз не познавам човек, който да мисли каквито и да е небивалици. Но аз съм в горните нива на средната класа и съм заобиколен от интелигентни и отлично платени специалисти.

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 106Не притеснявай за ваксината!!Така и така няма да открият такава.Притеснявай се за това че си глупав и ще си беден цял живот.Това е по-сериозна причина за притеснение отколкото "Нероден Петко".Горното е валидно и за 99% от ганчовците.

103

Анонимен

преди 3 години

Ефекта социални мрежи, стадно полиране на мозъци. Чип във ваксина!? Баси и.диотите.

102

Анонимен

преди 3 години

До dlмен пък ме е срам от верни на системата, промити мозъци, работни пчелички, неспособни да мислят самостоятелно и вярващи, че правителството и "науката" им дават всички отговори наготово.

101

11

преди 3 години

До dlМи тъй кат гледам, и ти не пращиш от високо ниво. Няма и как да разбереш защо, понеже нямаш с кво.

100

dl

преди 3 години

Толкова са срамни данните от това изследване,защото показва какво е нивото на 90% от т.н.българска популация!Пълен резил!Всеки истински нормален човек няма да знае къде да се скрие от неудобство!Е,това е нивото,за съжаление,а се мислим за единствени и неповторими,но в какво?

99

Германец

преди 3 години

Ето това е вирусът, който ще ви затрие. 2,3 млн паднали в боя до момента. Всеки ден новозаразени. Същият вирус ви казва, че правилата по пътищата са за балъците (справка: съседната статия).Вашата ситуация ако не беше трагична, щеше да е комична.

98

ист

преди 3 години

80 те % са прави. Китайци са произвели коронавирус по аналогови технологии в гараж. Затова с новите цифрови технологии не може да направят лекарство и ваксина.

97

Dtrumpp

преди 3 години

Значи 2.3 милиона простаци са в бг

96

И

преди 3 години

без това ни следят за всичко,успокойте се!

95

Е. Пелин

преди 3 години

Мийте си ръцете. Носете маски в затворени пространства. Иначе -мор!

94

Анонимен

преди 3 години

ваксината може да е всичко - засега никой точно не знае, но се спекулира със следното:1. нано-чипове, паспорти с лични данни и локация, контролирани чрез 5Г2. нано-частици в аксоните-четене на мисли, voice to skull2. химическа стерилизация3. днк-модификация /с рнк-ваксина възможностите тук са безкрайни/3. биооръжие- (най вероятно антракс или гмо вирус на бяс) / ако е бяс, това обяснява цялата вълна от филми и игри за пост-апокалиптични зомбита - програмиране на населението /напълно възможно