5

До4

преди 3 години

Даде ама първо ще минем през една голяма дефлация и всичко читаво ще се изкупи за жълти стотинки,чак после ще ни спретнат една хубава инфлация!

4

Анонимен

преди 3 години

Капитализма е най-добрата система, и 30 години всичко беше прекрасно да си живеем в капитализъм и демокрация, забогатяхме, купихме си мерцедеси и имоти и излизахме в чужбина, но корона вируса му попречи да се развива, дойде корона вируса и развали всичко.

3

Анонимен

преди 3 години

Няма да има нормализиране, дори и напълно да изчезне болестта. Икономическите ефекти вече са почнали и са независим процес от болестта. ФЕД вече е приготвил трилионите и когато тези нови долари започнат да влизат в глобалната икономика от харченето на американски държавни агенции и корпорации, такива държави като нас рязко ще обеднеят от глобалната инфлация, неможейки да си печатаме пари.

2

Анонимен

преди 3 години

Ами не съм съгласен.Здраве срещу намалени доходи, избора е ясен. А притеснението е вид напрегнато мислене, което в нормално структурирана личност, трябва да доведе до стимул, за покриване на нови хоризонти в решаване на конкретна задача в променената реалност.Останалото е инерция на завършени манипулатори, които вместо да се ориентират, предпочитат да се оплакват и винаги друг им е виновен. За жалост има и такива, но обществото не може да се равнява по тях. Те винаги са мрънкачи.

1

Анонимен

преди 3 години

за 17% от комунопитеците, такова животно нема..., е па нема.