22

Анонимен

преди 4 години

съветва да си дезинфекцираме маските в микровълнови фурни. Микровълновата фурна излъчва НЕЙОНИЗИРАЩА радиация.-------Той каза да се слагаг в чаша с вода, тоест да се изваряват. Пак не си внимавала.

21

Да,да, ама не

преди 4 години

До 12Вирусолог им е д-р Георги Попов от ВМА.

20

НЕКОЙ

преди 4 години

Ама нали било смъртоносно бе, мисирка ?! Ама нали висока заразност, *** ?! Ама тези маски защо искаш да са по лицата на хората ?! ИзродГерберски.

19

Да,да, ама не

преди 4 години

До българинКантарджиев е спец по юикози и кандидози/гъбички/! Какво да чакаш от такъв?!

18

Цоко

преди 4 години

Всъщност, истината е, че в големите градове хората взеха много по-на сериозно мерките и това даде резултат. В големите градове зараза на практика няма, а в забутаните села с неграмотно и недисциплинирано население си избухва и ще продължава. А всички знаем какви са в тия населени места, но Кунчев трябва да говори политически коректно, така му е наредено.

17

Анонимен

преди 4 години

Сега избива рамазана...Ако ги бяхте затворили овреме, намаше да се стигне до тук!Ама прецакахте Великден... А тия ги оставихте да препускат, като обезумели...

16

българин

преди 4 години

До: СоняГрешка, сбъркал съм името. Тодор Кантарджиев ги разправяше тези неща - че "Силното слънце ще трепе коронавируса". Както ни съветва да си дезинфекцираме маските в микровълнови фурни. Микровълновата фурна излъчва НЕЙОНИЗИРАЩА радиация.Тя не оказва никакво въздействие над вирусите.Йонизираща радиация са рентгеновите лъчи, ултравиолетовите също.Но вирусите се неутрализират при ултравиолетови лъчи с по-голяма честота а не тези които събираме на плажа.

15

До: Аз

преди 4 години

Ама тя самата се е похвалила, че се е заразила с коронавирус!Да знаете значи, отсега да си заразен с коронавирус не е срамно!

14

Аз

преди 4 години

Цеца Величкович е с корона вирус!! Заразата подкара чалгаджийките , йуу!!

13

бай х

преди 4 години

Намалява заразността на коронавируса , но се увеличава предлагането на пари за починали хора да ги пишат ,, коронавирус ,, . Източването на касата и евро парите върви с пълна сила .

12

българин

преди 4 години

До: Соня (номер 11)Ама той винаги си е бил прав!Само че не е личен приятел на Бойко Борисов като другите доктори.Този, Ангел Кунчев, въпреки че неотдавна си изреди всичките дипломи и квалификации, със всеки изминал ден го слушам да казва все повече глyпocти.Слънцето като станело по-силно (началото на лятото), щяло да "трепе вируса".Всъщност озоновия слой ни защитава от опасните ултравиолетови лъчи, а само те могат да неутрализират (не да убият) вируса. Вирусът не е жив, бактерията е жива!

11

Анонимен

преди 4 години

Мангъров и още няколко лекари предизвикват НОЩ на дебат...----НОЩ са тъмна Индия, няма един специалист само калинки.

10

соня

преди 4 години

Май Мангъров ще излезе прав.През колкото повече души минава вируса,става по-малко опасен,докато един ден може да изчезне.

9

Анонимен

преди 4 години

До ЕлемагГледай тепърва кой ще я поема, след като сега започват нещата да стават сериозни

8

Анонимен

преди 4 години

Този е доказателство, че простотията никога няма да се свърши.

7

Анонимен

преди 4 години

Аз сега друго не мога да разбера като чета новината. И се чудя, и се мая, и пак се чудя, и пак се мая!Щели да налагат строги санитарно-хигиенни мерки на персонала в заводи от хранително-вкусовата промишленост.Ми значи аз досега съм се заблуждавал? Що ли си мислех, че в цеха за производство на салами например всички работници са тествани, за ***, за вируси и бактерии, взимат им всякакви секрети отвсякъде (да не уточнявам откъде), и работят с маски и ръкавици?Значи не било така досега?

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2И какво ще докажат и предложат? Всеки да си вее байрака и вируса как си иска и да видим кой ще оцелее? Ама Първанова се страснала като семейството й заболяло и едва не измряло. Защо ли, след като е знаела, че нищо няма да им се случи от този безобиден вирус?

5

Анонимен

преди 4 години

Случайте не са по-малко в малките населени места.Още в началото огнището е в София, там са и най-много заразените.

4

Анонимен

преди 4 години

1 към 50-60 е много лошо.В началото на пандемията и то в Италия и Испания един човек заразяваше 7-8, успяха да овладеят положението със строги мерки хиляди жертви, но смъкнаха процента на заразяване до 1 към 2-3.

3

Анонимен

преди 4 години

Ще намалеят тежките случаи означава "ще лъжем повече с пробите и ще надуваме бройката с безсимптомни"