308

Курис Пичерядис

преди 3 години

От моите 200 близки и познати включително и от приятели по Европа и Северна Америка никой не се е разболял от този вирус "Фантом "

307

Snyag

преди 3 години

104 решили, 104 ги изкарали. Нека манипулирането продължи...

306

Анонимен

преди 3 години

Пик няма....Просто има твърде много заразени, които ще се увеличават независимо от броя тестовете...Ако нямаше заразени и 100 000 теста нямаше да открият някой с coronavirus....

305

Анонимен

преди 3 години

Няма пик на заразените, има пик на тестовете.

304

Доцент Мангалов

преди 3 години

Няма да се плаши те това е едно леко грипче - 160 сухи сьчки изгоря ха, чакаме другите Икономиката трябва да работи младите да са навьн. Живи и здрави и бог да е с вас - сега ще друсна един кючек за вас в в кабинета

303

Анонимен

преди 3 години

По махалите и паланките на бронзовите и на югоизточните съседи е така. Нула хигиена и акъл. Десетина дни след празника им и в сезона на сватбите им е на лице резултата. Тях трябва да затворят и оградят но нали са любимите гласоподаватели и не се споменава на глас истината.

302

Анонимен

преди 3 години

Напротив, 323! Мангърите само преди дни казаха, че заразените според изчисленията са стотици хиляди - 280 000 според Мангъров и % от ,,извадката"! За друго говори науката, но се ограмотявайте сама!

301

Анонимен

преди 3 години

Неграмотните и недисциплинирани хора по селата трябва да бъдат вързани,докато премине коронакризата. Заради тях сега,ние с нови мерки.

300

П.С.

преди 3 години

Поправям се, в Испания за вчера има 167 положителни пср-теста. Така че са малко над нас. При население 46млн. т.е. между 7 и 9 пъти по-голямо от нашето. За Турция са 922 нови случая (ако решим да им вярваме изобщо). Така че хайде сега да помислим, коя от двете страни би трябвало да е в задължителна карантина. Дори и при отчитане на населението на Турция (92млн), пак има повече заразени на милион и като цяло от Испания. И 100% бройктие са занижени. И въпреки това, те не подлежат на контрол!

299

Анонимен

преди 3 години

Много ми хареса "пореден втори ден". Хубав български, няма спор. А иначе, как пък точно когато се заформиха две епични скандалчета с властта + простест на Възраждане на 15ти и изведнъж бум на заразените. Мистика някаква. И не само. Искам да попитам, защо аз като се връщах от Испания трябваше да стоя 2 седмици в карантина, въпреки че там в момента има по-малко заразени на ден отколкот тук (и на милион и като цяло), а хората от Турция пътуват свободно и без карантини. И цяло село е болно затова?

298

Мислещ

преди 3 години

Еми откакто влязоха в сиганските махали .... То там и какви ли още не вируси има . Дето даже не са известни на науката .

297

пурко

преди 3 години

Важно е бизнеса да върви.Кой умрял-умрял.Алепу чака да се дострои.

296

Мда

преди 3 години

До Ангелакова?????ОткъдЯ накъдЯ брЯ?

295

Ангелакова

преди 3 години

До МдаЗащото Черноморските курорти ще запустеят и няма кой да ги посещава!

294

Мда

преди 3 години

...свалянето на забраната за НОСЕНЕ на маски на закрито. Сори.

293

Мда

преди 3 години

До DVBНай-голямата грешка е свалянето за забраната за неносене на маски на закрито. В нормалните страни тази забрана в близките 6-7 месеца няма да падне. Не разбрах защо в България решиха, че могат и без това.

292

Анонимен

преди 3 години

Ааххахаха.... преди 2 месеца когато имахме 90 заразени, тестовете бяха тогава по 500 на ден. Сега имаме 2300 теста на ден и 104 души. Правете си изводите! Защо чак след 2 месеца решиха да увеличат тестовете 5 пъти?Е как защо, за да удължават мерките и тази прoстoтия с носенето на маски на закрито.

291

Анонимен

преди 3 години

Кво каза преди 2 дни МандрасърУФ???КУРонЪтЪ си отидИ...........ХА-ХА-ХАЕгати тъпУтУ парче е тоя фелдшер......

290

Анонимен

преди 3 години

От десетина дни ви повтарях на къде вървим (300-500 на ден) но ментално слабите (каквито са повечето тук) скандираха в екстаз МангУров-МангУров.Е, сега ми седнете на манДурите, ***.Затваряне на границите, ресторантите и всичко останало.П.П. Корона през лятото да те язди, ........

289

анонимен

преди 3 години

и почти всички като бройка са измислени