14

Анонимен

преди 3 години

Това е Първият и Единствен акт - Народът гласува против себе си .

13

Анонимен

преди 3 години

30 години лъжи, измами, кражби, убийства, престъпления в ужасяващо големи размери!!!!30 години мафия!!!30 години съсипия на една държава!!!Грозни 30 години!!!

12

муспи

преди 3 години

Единствените избори в които са се броели бюлетините са, са 33г. победата на Хитлер. От тогава евреите не допускат такова разсейване. Бюлетините никъде не се броят, а си назначават който си искат. Комунистите даже ги брояха, за да изчисляват процента псувни, и ако трябва, да действат по инструкция.

11

До 13

преди 3 години

Отидох с кеф. '97-а също, и сега ще отид с кеф да сваля поредните комунисти, че не се търпят вече.

10

ами честито наивници

преди 3 години

какво имало преди тридесет години , демократични избори ли ?! преди тридесет години имаше едно представление на бкп ( и то успешно ) , с главно участващи дс-сдс които ни представиха постановката 45г. стигат , второ действие вятъра на промяната ,и трето действие кой не скача е червен . това се случи преди тридесет години , малко след това България се приватизира , фалира и нямаше хляб !

9

Анонимен

преди 3 години

до " Дренчев" А сега с колко % "печели" изборите др Борисов? Питам щото през 10 годишното му царуване.Така и не се разбра?! С колко? -:) Май сам се "избираше" а?

8

българин

преди 3 години

Като човек живял и видял,много повече преди тези 30 години"демокрация"за едни.А за други просто съществуване.Ще кажа че.Създаването на СДСтогава.Беше свързано с очаквания на хората тогава!Да се сменят директори на заводи и предприятия,с млади и кадърни хора!А се оказа че СДС тогава.Дойде с ясната решителност и идея.Да пръсне всичко създадено през социализма! Изгони хората на улицата. И "приватизира" и продаде Социалистическият капитал в частни ръце!Изгони хората от работа,а тезаминаха за Европа

7

ЖА ПЬРДИ СЕГА

преди 3 години

ПОБЕДА.ПОБЕДА.КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН.БАЛАМУРНИЦИ.ОТВРАТ.

6

Анонимен

преди 3 години

Още на другият ден, ей тия един милион дето бяха на Орлов мост три дни по-рано, трябваше да се съберат отново и до дупка протести и забрана веднъж завинаги на червените ***.

5

Анонимен

преди 3 години

Ех червените другари как мразят изборите щото все ги губят. Преди 30 години им беше екстра, всички партии забранени и се гласува с една бюлетина за БКП, а сега мъка.

4

Дренчев

преди 3 години

30 години от голямата измама. С 500 хиляди фантома, БКП-то спечели изборите с 51 процента. И почна голямото разграбване. Ама Гешев от това не се интересува...

3

Анонимен

преди 3 години

Помня първите резултати от секционните комисии.В града (Пловдив) сините бюлетини бяха 4-5-6:1 спрямо червените.И после почнаха да идват резултатите от селата!Пълен обрат!

2

Гласувал на опашката

преди 3 години

Първите демократични избори беха честни и свободни!Вервайте!

1

Анонимен

преди 3 години

30ка геноцид кражби и тъпизъм, гарниран с още тъпизъм. Има и бонуси, демографско икономически Срив. Но да бъдем положителни, най убавото е някъде там! След терминал 2. А иначе територията е приключила. Сега дуднете Пак за Оправия. Е...