160

Истината

преди 3 години

До Анонимен 142Пускам мнението ти без промени, хората внимателно да прочетат"Не,напротив искат политически скандал, а не медицински дебат. Научните дебати си ги водят на специални срещи и конференции, а не по телевизията. Да не говорим,че все още се трупат данни,едва са започнали реално проучвания и пр. Те ги зная тези неща, но го правят,за да впечатлят масовия необразован човечец, който да си рече- ей тия са добрите,щото пред народа искат да се дебатира и да гласува за тия дето са зад тях"

159

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Някой е налял яки кинти за да дискредитира Националния щаб" не си сложил кавички и изречението подвежда, защото няма такова нещо. Те сами се дискредитират.

158

Анонимен

преди 3 години

Мангъров е единствен светъл лъч в тъмна и злокобна нощ.

157

Анонимен

преди 3 години

До Мда "Някой може ли да ми обясни" на теб е трудно да ти се обясни...

156

есенция

преди 3 години

"Как така безсимптомен човек заразява с дишане, след като по устните му няма вируси, а трябва да му ровим дълбоко в гърлото, за да ги намерим."

155

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Ми то е ясно кое е лъжата.

154

Анонимен

преди 3 години

"всеки, завършил средно образование, е достатъчно компетентен да" стане ***

153

Анонимен

преди 3 години

До 173. Да де, ама кое е лъжата?

152

гражданин

преди 3 години

Ами добре, направете го този дебат, но чисто професионално. Затворете се в една зала, поканете премиера и министри и спорете. Нали в спора се ражда истината. Защо трябва да е пред всички медии? Хората да се шашкат и отчайват. Защото май целта ви е преди всичко политическа -да плюете и да ви забележат.

151

Анонимен

преди 3 години

Ще плачете и ще се молите на честните хора да ви спасяват защото нещата ще се променят и лъжата няма да вирее дълго. Пише го във вечните книги.

150

Анонимен

преди 3 години

До В медицинските среди" безотговорно плямпане пред *** го могат всички политици"

149

В медицинските среди

преди 3 години

Професионалистите декларират и защитават позиция в реномирани научни списания с висок импакт фактор. Въпросните интелигентни опортюнисти да вземат да проведат съответните изследвания с необходимата клинична база и да предложат резултатите от изследванията си в приетата научна форма за публикация в някое уважавано международно списание по медицина. Иначе безотговорно плямпане пред *** го могат всички политици.

148

Политически интриги

преди 3 години

Някои от опонентите просто търсят трибуна за да плюят, с политически цели. Много беше смешна Първанова като обясняваше по една телевизия, как епидемията била безобидна и мерките били пресилени, а после как дъщерите и зетьовете й едва не умрели от covid в Англия. Тя от България им пращала лекарства и респиратори да ги спасява. Пародии!

147

Анонимен

преди 3 години

Когато желаещите дебата посочат нещо ново, което не е взето предвид досега, може и да събудят някакъв интерес. Всичките им останали теории са проверени .... и отхвърлени.

146

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 167За какво имате аргументи? Че не трябват никакви мерки, единствоено вие в цял свят? Защо в любимата на Първанова Англия има мерки сега? Защо Джонсън си смети виждането, въпреки че вярваше на подобни аргументи? И защо сега се искат дебати, когато всички трябва да се стегнат, за да не станат огнищата пожар. И не се знае кой ще е съчка. Всеки си мисли, че няма да е той. Както при катастрофите с юнаци, които се надяват, че все на тях ще се размине безотговорното поведение.

145

Анонимен

преди 3 години

По неуважителни и по брутални писания от този форум скоро не е имало. Такава злоба и омраза срещу доцент Мангъров, но идва ли ви наум, че сте прозрачни ***. Ясно е кой ви е изпратил да клявкате като копои. Но няма да ви се получи мизерници изедници. Мангъров и останалите опортюнисти и всички красиви, умни и образовани хора имаме аргументи. Троловете нямате нищо, кръгли нули сте жалки инсинуаторчета.

144

Анонимен

преди 3 години

1944 та доктор Менгеле масов убиец, 2020 доктор Мангъров ,кандидат масов убиец

143

божее

преди 3 години

Тая Антония Първанова при Ризова обясняваше 20 Мин как нямало такъв вирус и в последните две Мин почти се разплака разказвайки как двете и дъщери и мъжете им едва не умрели от ковида. Гледаш я и я псуваш на глас, жалка лелка! Цялата работа е да натискат правителството! Долна твар

142

Анонимен

преди 3 години

Е, хубаво де, щом не искат - не искат, кво сега...

141

Предложение

преди 3 години

Тез петимата Мангъровци, вместо да си чешат езиците, да дойдат в село Изгрев да вземат , вместо РЗИ , 300та проби, които ще вземат утре и в други ден от брадчедите в маалата.Ама да са без скафандри и маски.