13

Анонимен

преди 3 години

"Еколози имат опасения, че разливът може да стигне и до Северния ледовит океан."------------------------------------Вече писах, че на разлива ще му е доста трудно, даже невъзможно да стигне до Северния ледовит океан, защото Норилск е на почти 900 км. от Северния ледовит океан. Километрите са толкова по коритото на реката, а не по въздушен път. За данайски дарове и пиндостанска помощ сте чували, така че коментарът е излишен.

12

Пешо

преди 3 години

Нещо подобно застрашаваше цялото ни черноморие ако се бе реализирал проекта Бургас-Александрупалис. Слава Богу, че не се получи!

11

Wc

преди 3 години

СТАВАЙ СТРАНА ОГРОМНАЯ .БЕЗОТГОВОРНОСТ С МНОГО ВОДКА.

10

Анонимен

преди 3 години

До 7 гущерНе описвай себе си, когато пишеш за други хора, в случая за руснаците!

9

Мужик

преди 3 години

Вова, ще изплати по една тояга на благоверните си поданици, засегнати от разлива.

8

Анонимен

преди 3 години

Индустриални аварии стават навсякъде по света където има индустрия. Как се борят властите с тях е показателен. След инцидента на Ексон-Валдес през 89та, компанията Ексон изплати близо милиард долара на засегнатите.Вова колко ще плати на мизерстващите в Норилския край?

7

Свещен Гущер

преди 3 години

Те *** са си особени и много диви. Нищетата не ги плаши и зтова не им е направило впечатление че резервоара е ръждясал.Такива са си.Просто някога е имало брутален инцест.Кой кого сварвал и осемеявал и затова им се е скапало поколението като например брат се сношава със сестра си.....нормално за руските степи.

6

Революционна идея

преди 3 години

Всички горива в Русия трябва да са на спиртна основа.Така,ако стане авария иразлив,отиват 1млн.руснаци и изпиват разлива.Тази идея обаче има една голямаслабост-трудно ще пристигат горива до промишлените потребители,всичко ще сеизпива по пътя.

5

Анонимен

преди 3 години

Там е -40 зимата но езерото е пълно с живот няма съмнение и освен това има подводни канали които свързват езерото с черно море и сега нефта ще изтече право на слънчев бряг!!!

4

,,,

преди 3 години

Щом е в Русия проблема, може да става само по-зле. Първобитна държава с ***, изстрадал народ. Ако не са й ресурсите, щеше да е успешна, колкото Молдова.

3

Ким Чен

преди 3 години

сЪвеЦкопитеците са доказвали многократно, че с вградената си тъпота могат изключително успешно да унищожават всичко живо около себе си.

2

Анонимен

преди 3 години

Петното ще стигне до САЩ и там янките ще останат без плажове.

1

Анонимен

преди 3 години

При всеки разлив умира по една Грета Тунберг.