285

Тонката

преди 3 години

Щом Ви казва шефа че, няма корилица значи няма кирилица. Нали Ви каза че, няма къща в Барселона. Мина й проверка ит прокуратурата. КРАЙ

284

1

преди 3 години

До Анонимен-289,това дрогаре,за дрогаре тиква ли се отнася.

283

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Поредната "жалка" "ситуация",която ДОКАЗВА кой ви управлява!!!!"Деградацията на нацията ще продължава със пълна сила"!!!!!Тази "трагикомедия" ще продължава!!!!Явно на повечето сънародници им харесва да живеем както преди 78 година..........

282

Смехурко

преди 3 години

Вервам му.Има само ЕДИН телефон от първобитно-общинния строй и нещо не разбира,а други му пускат съобщения във фейсбука на шльокавица.Освен това живее в палатка във Банки и съседите Катя и Здравко от Ритон му носят сутрин попара и филия с мас.

281

R

преди 3 години

До ПроСоТоЯ пусни няколко кадъра с тази антика. Да и видиме кирилицата на тази моторола. Смехурко.... Точно тия *** телефони без кирилицата доведоха до шльокавицата.

280

R

преди 3 години

Децата и внуците ги прогониха ***. 30 години демокрация. 4 г. Костов. 10 г. Борисов. Остават 16 год управление на ***. И...... какво направиха за тези 16г., освен да се целуват с турците на Орлов мост и да фалират няколко пъти държавата.

279

Анонимен

преди 3 години

ДрОгаре плачете ли за спонсора си?

278

Бойко го каза:

преди 3 години

Е от къде да знам как се теглят азбуки от телефон, бре? Аз знам да тегля само държавни заеми. На моята любима къщата й в Барселона й омръзна и вируси бълнува. Сега иска на Карибските острови имот.

277

Питам Боко

преди 3 години

А 10 годишното ,,тилифончи " от затвора Бойко дали ще има обхват?

276

iwo

преди 3 години

До nokia 6700какъв симбиан те гони, има само java

275

Не бе човек то ясно

преди 3 години

че това му е поредната лъжа простотия на човека.Той 2009 стана премиер и по случая си купил Нокия 6700 и оттогава се с нея и тя не е мръднала .Да бе да повервах веднага.Аз верно се замислих че за десет години съм сменил 7или 8 телефона и то не от глезотия а щото се скапват и сериозно питам имали телефон дето да не мръдне 5 години.

274

nokia 6700

преди 3 години

До Аз само да питамтелефонът който размаха Борисов е nokia 6700 - и между другото има кирилица.операционната система е ранен симбиан и шрифтовете идват направо с телефона.

273

Аз само да питам

преди 3 години

абе някой знае ли телефон дето да дъжи 5 години не десет.Да каже марка и модел.Аз телефон повече от 3 години не съм задържал ама и той даваше доста бъгове накрая.А за батерията да не говорим доколкото знам ги правят да дават фиря по лесно че да си купуваме нови.

272

Blagodaria

преди 3 години

Горкият Борисов, как ли ще обясни писанията си на Кирилица във личния си Фейсбук профил, клипчетата които снима ту в джипката, ту в църквата си в Банкя?

271

Хахахаха

преди 3 години

Тоя човек съвсем не го е?е вече! Прави си гаргара с овцете, а те му се радват! Кажете му поне едно Благодаря бе! Неблагодарна овча пасмина! Благодарете на човека, че се превърна в най-безпардонния крадец в българската история!

270

Анонимен

преди 3 години

Странното е, че за много по-изсмукани от пръстите неща, за някакви незаконни записи с недомлъвки, за някакво назначение на любовница, Гешев Тьпото се опита да клати цялата президентска институция на Държавата! Държавата, за която уж толкова милее. Тука за корупция за милиарди се прави на умрела лисица.

269

Анонимен

преди 3 години

Няма положителни герои в този театър. Стига ми хвалете Божков. 700 милиона от болните и бедни пенсионери гепи

268

Анонимен

преди 3 години

Божков и неговата пиарка би трябвало, да бъдат подведени под отговорност за разпространяване на недоказани обвинения,клевети и действия срещу България.

267

Анонимен

преди 3 години

Ще последва литания с икони.

266

Анонимен

преди 3 години

Другарят Борисов е в неперкъснат обяснителен режим. Следват клетви и кръстене....и до тук.