74

Анонимен

преди 3 години

Много се надявам един ден и ние да имаме една Джасинда, но докато народа ни е *** ще ни управляват простаци

73

Анонимен

преди 3 години

не я познавам,но от прочетеното по-горе си вадя заключение,че е смела,иновативна,отстоява целите си,мисли,като обикновените хора,защитава ги и е човечна,това е качеството,което липсва на всички политици и най-вече при жените политици,което ги лишава от женствеността им,а тя не се страхува да е женствена,не се е лишила от това,не е безчувствена

72

Анонимен

преди 3 години

Какъв точно ви е проблема със силните жени? :)Понеже и лепнахте етикет "феминистка", аз въобще не мисля че е такава

71

Анонимен

преди 3 години

Не е сериозно, такъв човек да се нарича лидер, може би клоун, може би ревлива розова пеперудка или нещо в този смисъл. Милост, гей паради, феминизъм и т.н.!? Най-прекия път към тотален обществен разпад. Лидера е авторитет, той трябва да излъчва твърдост, решителност, мъжество и разум - каква е тази карикатура на снимката?

70

Анонимен

преди 3 години

Феминистки секта простотия - някаква лигла, бореща се с вятърни мелници, идеал за всеки фанатизиран либераст.

69

Анонимен

преди 3 години

На тази физиономията й показва, че е смахната. Джасиндаманията е само по либералните медии. Ако имаше консервативни възгледи щяха да я хулят като Тръмп.

68

Анонимен

преди 3 години

народите си заслужава управлващите, замесени сме от едно тесто.Те си имат Джасинда а ние Бойко ! : )Къде са те и къде сме ние? :)

67

Krom

преди 3 години

Не виждам нищо друго освен феминистка парадираща с детето си! Честно казано, който и да е друг премиер на нейно място би направил същото, без да бъде величан. И тук имаме личност "създадена" от социалните медии.

66

ATAKA_FOREVER

преди 3 години

Когато живееш на Затънтено място на обратната страна на Света...кой да дойде Че Па и да Ги Зарази с Ковид-19Ми то до там и Птиците не летят ..Освен някой де да знам...мутирал Шаран да доплува и да ухапе някой Маор...

65

Анонимен

преди 3 години

Браво, сигурно е добра, сигурно е по-добра и от машето Слънце, ама чак пък да я обичаме??? Че пък и всички???Да не би списувателката да иска да е на нейно място и "всички да я обичат"?

64

Анонимен

преди 3 години

Не ми харесва. Прилича на Милина от Мортал Комбат.

63

Анонимен

преди 3 години

Сидни-неграмотнико нееден, не ми плюй по страната, вие в тая аборигенска каторжническа държава А-***-я, сте цъфнали и вързали!

62

Антиджасиндовец

преди 3 години

Статия в стил, Дойче Велле. Тая феминисткаПикла и фенка на гей паради и еднополови бракове, Джасинда Зъблата, с чене на магарица, е била стажантка и политически съветник в администрацията на масовия убиец от войната в Ирак, Тони Блеър, с баща полицай мормон, държа в продължение на почти 2 месеца мало-умните ми земляци кивита под строгДомашен арест с помоща на полицейскиТерор, изпълняваше стриктно нарежданията на медицинскитеФашисти от СЗО и на Правит-то в Сянка на US на Араб Обама! Фак офф, бич!

61

A

преди 3 години

Реклама

60

Е

преди 3 години

кривоглавите турски Мюмюни по цял ден висят из българските вестници и си избиват комплексите.*** това,*** онова...Абе носете си на гръб посрания султан и не се занимавайте!

59

от_CиднейAaвстралия

преди 3 години

6От къде ги преписахте тия глупости. Да, аз съм в Австралия а не Нова Зеландия, но знам доста от това което става при комшиите и нищо от това не е вярно. Причината и основната и работа идва от ограниченията които наложи на пропърти инвесмънта от чужбина, както и соцялния пакет за хората като това правителството да изкупува хотели за да ги дава на соцялно слабиНоваЗеландия е потъваща икономика и мизерна страна сравнено с Австралия, затова наскоро въведоха закони да спрът миграцията от НоваЗеланд

58

Ковача

преди 3 години

Абе тая джасинда като Супермен бе който е писал тая статия вземи напиши книга за нея.

57

blqblq

преди 3 години

Бaй Гaньо e написан от българин за определен тип хора,а леля Ганка трябва да бъде написана за такива като теб и аз ще се заема

56

ХА ХА ХА

преди 3 години

Защо всички харесват премиера на NZ?Защото е пълната противоположност на нашия Бaй Гaньо

55

Анонимен

преди 3 години

Глупости на търкалета. Едно райско кътче завзето от чаршафите - това най-вероятно ще стане с НЗ в близко бъдеще. И както е известно чаршаф не му пука за белите. За справка Стара Загора, Батак и цял свят вече.