34

George Stankov

преди 3 години

AMI TO " DPC " ZNAE VSICHKI TAINIM NA BG i AHMED DOGAN ZNAE POVECHE TAINI OTKOLKOTO BOIKO BORISOV ZA BG, NE RAZBIRAM ZA KAKVI TAINI E ARESTUVAN CHOVEKA, TURCIA ZNAE "VSICHKI TAINI " ZA BG.IZLISHEN SHUM.

33

George Stankov

преди 3 години

I SERGEI STANISHEV "PRODADE" BG DARJAVNA SECRETNA INFORMACIA I BESHE "NAKAZAN" S "POVISHENIE" KATO RAKOVODITEL NA SOCIALISTITE I DEMOKRATITE V EVROPEISKIA SAIU. I TOZI "UTRE" SHTE BADE OSVOBODEN. V BG ZAKONITE NE SE "PRILAGAT" !

32

Поредна партенка....

преди 3 години

Човек, който държи в къщата си улучаващи документи не е разузнавач, а портиерът на службата.

31

някой

преди 3 години

Два въпроса възникват у мен - откъде директорът знае, че този има такива документи вкъщи, че да подаде сигнал. И второ - едно е носене вкъщи, друго е разпространение, за което го обвиняват. Към кого ги е разпространил?

30

Анонимен

преди 3 години

Българина за пари и майка и родина предава, точно за това най-голямата власт в света са парите, и тук ни правят на нищо поради същата причина. Няма контрол, за да може да се краде, краде се за да се концентрира власт. Пак гласувайте за сещите.

29

Анонимен

преди 3 години

Ami toi ot kogo e imal taini, ot shefa si bg narod suveren li ili e slujil na drug narod suveren?

28

Анонимен

преди 3 години

Ami kak da raboti home office?!

27

Анонимен

преди 3 години

Ама защо толкова подскачат тук русофилите бе ?...гузен негонен бяга.

26

Анонимен

преди 3 години

Че вие и тайни ли имате..Ние от Турските Служби знаем всичко като информация , и всичко за вашите ''тайни'' .Нашият аркадаш Ахмед Доган , всяка вечер ни праща Секретни Доклади от САРАЯ в ''ДРАГАЛЕВЦИ'' .Машшаллах, Ейваллах .Искаше да кажеш Русия май ах ти голям майтапчия си:)

25

Анонимен

преди 3 години

Разузнавача си държал компроматите, на първото място, което са Шели да го потърсят ...Или разузнавача е бил ... шокиращо слаб....Или поредния праг в очите.

24

Az

преди 3 години

Браво, не може да смогне с работата човека, бачка и вкъщи.А вие сте руски *** и само дознатели от ДС са ви в главата.

23

Анонимен

преди 3 години

То се знае, че всекибуволнен от държавна еабота се изнася с по 10 папки. Голямо разкритие за държава, чиито министър казва нека не знаят колко лъжем. Какво толкова пък е инашо в документите?

22

баба мара

преди 3 години

ама то има ли в българия разузнаване има ли нещо което да представлява таинаи да не е известно на целия свят ами доган нали занесе папката в едно посолствонего що не го арестувате а го охранявате за благодарност

21

Анонимен

преди 3 години

До 1Да, ценно от рода на през кои сметки прокарване плащанията от едни кухи фирми, на други кухи фирми и така, докато не го закараме, на шефовете ни.

20

Анонимен

преди 3 години

До 4Дааа определени Станишев не игра като хората и Кой знае, колко такива документи има в шкафчетата на ГЕРБ и ДПС, дето натиснаха БСП и Станишев до земята.

19

бай Сандо

преди 3 години

Има ли в България разузнаване и разузнавачи?Та чак и тайни да разгласяват...

18

Анонимен

преди 3 години

До OneВ повечето подобни и стотици, нямаш право да вкараш телефон с камера. Освен това има нещо, наречено дигитална криминалистика, което работи с изненадваща точност, за това лой къде е правил снимки, дали е пращал, дали ги е трик, дори може и да се възстановяват.

17

c.i.a.

преди 3 години

Това е фейк новина.Българското разузнаване е едно от най-добрите в целия свят.Легендарният разузнавач Ким Филби е писал в мемоарите си за него,възхитен от шпионският ни елит.

16

Анонимен

преди 3 години

До 7Пича уж работи в разузнаването ... ако има чивек, който ложе да предава и формация, без да бъде засечен, особено когато не е под директно наблюдение, то това ще той.Затова закона третира изнасянето и разпространението като едно и също нещо. Другият вариант е, да изнася тези данни за изнудване. Освен, ако не се окаже, че е някой whistle blower. Дето вади черните античовешки схеми ... нема да му мине номера.

15

One

преди 3 години

Ако ги беше снимал с телфона дали щяха да го хванат, колко не им пука начи. За.еб.и.