15

Анонимен

преди 3 години

Как при нас няма да расте, аз даже предлагам да си викаме швейцарци, норвежци и англичани да ни работят мръсната работа, но само като минат през сериозна цетка и издържат нужните изпити. Ние сме номер едно под мъдрото управление на ГЕРБ.

14

Анонимен

преди 3 години

Сега, когато влезем и в Евро Зоната,ще детронираме Германия от първото място в ЕС.Бащицата,Горанката и Деса Земеделието,превърнаха България в "Тигарът на Източна Европа".Растем с галактически темпове.Дори и за двата месеца блокада,очаквам минимум двуцифрен ръст на БВП.Когато се влеят и свежите пари от кредитите до 4500 лв.за безработни,ще изпреварим Германия, Австрия и Нидерландия по икономически растеж.

13

Анонимен

преди 3 години

Българите са достатъчно богати, че някой да им помага.

12

Малииии

преди 3 години

Мда, България е Южната Корея на Европа.

11

Анонимен

преди 3 години

Обичам родината си върнах се след 12 годишен престой от Северна Америка,но ако правителството обърне малко повече внимание на хората да подобри социалната си политика и вдигне стандарта на живот съм сигурен,че доста хора биха се прибрали....За съжаление България е една от най антисоциалните държави спрямо коренното си население.Страхотни хора сме преди всичко много човечни,агресивни сме и директни но според мен лично никога не Съжалявам, че съм се родил тук в тази невероятна по история и природа

10

i'm

преди 3 години

Не е изненада, предвид факта, че в България нещата по принцип са все на обратно спрямо нормалните държави. Отделно, колко е вярна нашата статистика е една друга тема, та е напълно възможно и това да е поредната стъкмистична глупост в БГ

9

Анонимен

преди 3 години

Нека изчакаме да видим за второто тримесечие...

8

Ром"с

преди 3 години

Еми ние ще се локомотива който ще изведе ЕС от фин и икономическа криза !)

7

дедо Ташунко

преди 3 години

Статистиката е сбор от неверни данни, където се подвизават най-големите мошеници.България е на последно място в ЕО по производство, само по болести и умирачка сме на първо място.

6

Гладен Брокер

преди 3 години

Вярно е ! Строителството кипи с пълна пара, народът е фрашкан с пари и купува имоти на килограм, нищо, че цените са като във Виена! Как няма да расте !

5

Анонимен

преди 3 години

Прочетохте ли за кои месеци става въпрос?

4

Българина

преди 3 години

Знаем как Горанов излъга ЕЦБ за ръста като го хвана Гечев! Така лъжат и за двете банки, които не могат да си оправят капитала, а не че нямало консенсус. Борисов Горанов са новите Борисов Цветанов.

3

Ельоменат

преди 3 години

Хахаха. Ето такива статистики дават и на ЕС , а после викат мълчете да не разберат , че крадем. Герберасите влагат ум само в краденето

2

Анонимен

преди 3 години

Гербавите статистици са се оляли с лъжите...

1

zeus

преди 3 години

Хаха, родната стъкмистика е номер едно :)