9

Анонимен

преди 3 години

Лъжи,кви селца ,даваха по тв едно село човека каза че лъжат ,ние тук сме малко и се познаваме,пък и как ги лекуват като нямало лек)

8

Анонимен

преди 3 години

Е, така е, по селата всички си мислят, че случаващото се по света и у нас не се отнася за тях. Тепърва ще изскочат още много огнища, покрай Великден, Гергьовден и 24-ти май масово се пътуваше, отделно гастарбайтерите се точат и в момента от чужбина, да не говорим за скорошните изпълнения покрай мюсюлманскиет празници. Вирусът е разнесен и си циркулира безсимптомно, докато някой се разболее, тестват го, после контактните му лица и... О, изненада...

7

Munchen_DE

преди 3 години

12 в Шуменско, още 40 в Доспат, няколко и в Нова Загора доколкото дочух, май до утре ще имаме 3-цифрен брой, дано греша!

6

Мими

преди 3 години

Много по селата са малцинства,завърнали се от Европа.

5

ПроСоТо

преди 3 години

Няма корона вирус. Всичко е заради скандалите в правителството.

4

Аз

преди 3 години

Вируса май само в селата се разпространява. Заразните болести най-бързо се разпространяват в големите населени места.

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Извинявай, но българина мре от инсулти, инфаркти, рак, всякакви болести на мизерията и липсата на профилактика само заради факта, че живее в България. Мре и от катастрофи и трудови злополуки причинени от нехайство, простотия и немарливост! И да има и някакви случаи на корона вирус. Междудругото починалите в БГ от началото на годината са 43315 (пише си го в сайта на НОЙ за който може и иска да чете, а не само да ***), питам какъв е процента на починали от короната на общият фон!

2

Анонимен

преди 3 години

От София ..вироса се премести по малки градчета и селца,като от лотарията,всички станаха милионери,но усилено се говори че се заплаща за вирусчето пачки на уж заразени

1

Анонимен

преди 3 години

Въпреки мерките на ДЕН, НОЩ и правителството Му, българина неще да мре от коронавирус...