17

Анонимен

преди 4 години

Дано да оцелее. За съжаление се е родило в държавата на пияните бракониери наричащи себе си "ловци".

16

До 24

преди 4 години

Имало е пожар тази нощ,Баце Анонимен във вашата махала !Изглежда от високата температура ,ти се е възпалил мозъкът .Пий хапчета .....А ако си така по рождение и господ не може да ти помогне!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Аз Баце Борисоф установявам:Понее вече нема българи, ша праим зубъри. Дано съ намали лошия матрял!На български: ле лей колко сте зле!

14

Анонимен

преди 4 години

Симпатични животни, но нямат бъдеще тук. Трябват гъсти равнинни гори, а при нас в България всичко е изсечено за земеделие.

13

Предприемач Ловец

преди 4 години

Истината е, че се отглеждат за отстрел и ловен туризъм. За всяко отстреляни животно се издава предварително разрешително. След отстрел се заплаща таксата. За такъв рядък вид ще е поне 50 хиляди евра. Има хора.като Домовчийски, Стоичков и Първанов, за които кеф цена нема. Тези тримата са трепали слон, жираф, лъв, крокодил, архар и какво ли още не по целия свят, за което си и плащат. Чух, че вече са намазали пушките за зубри

12

Анонимен

преди 4 години

Зубърите не се ли раждат с очила? Ние така сме учили по биология...

11

ЦК на ГЕРБ

преди 4 години

Ето под мъдрото ръководство на ГЕРБ и лично на другаря Борисов възстановихме и зубропроизводството ! ГЕРБ е велик и Борисов е неговият пророк!

10

Иво

преди 4 години

Видят ли го свободно, бързо ще го убият.А и тези от БАБХ ще го изследват дали не е заченато в трета страна, член ли е на НАТО, има ли Паспорт за престой в гората, хуманно ли е родено, *** ли е, кравата Пенка ли му е сложила рогата, притежава ли Европейски сертификат, че трябва да е живо и хиляди други "хуманни" изисквания

9

vlady

преди 4 години

Честито ново попълнение в агитката на Левски! Да е живо и здраво!

8

Елемаг

преди 4 години

Зубри се гледаха и развъждаха във Воденската гора при бай Тошо.Не пишете глупости,че е нямало от векове раждания на юг от Дунав.Разбира се "жадуваната" демокрация изби всичко.Сега просто са програми защото Еворпа натисна ,да се възстановят...За умственият капацитет на списвачите ясно.Поне фактологията следете.

7

Жоро

преди 4 години

браво! стига сте писали глупости, неграмотници :д

6

Зубър

преди 4 години

11. явно се зевзечи и обяснения не му трябват. Искал е да види кой ще клъвне да разяснява.

5

Анонимен

преди 4 години

Абе като стане агресивен зубъра може да напада. Явно се цели да не припарваме по планините от разни НПО фондации.....

4

Анонимен

преди 4 години

Нямам против зубрите, но мечките няма ли да ги нападат?

3

Анон

преди 4 години

За зубърче не знам но зобърчета бол. Зобър - човек който взима ЗОБ (анаболен стероид).

2

Анонимен

преди 4 години

Много е сладко. Дано успеят с тази инициатива.

1

Влади

преди 4 години

Браво! То и черно лешоядче се беше излюпило, че и поизлетяло до Гърция, ама над същите Източни Родопи... Варвари сме, да убиваме!Защо, бе?!