15

да

преди 3 години

А дЖени Лопес ще гласува ли за Тръмп и за промяната на това нетърпимо положение(по Мишо Шамара) в Америка. Значи преди три години, когато Тръмп говори за МАГА и за руините, в които се намира американската нация всички скочиха. Гласували за него само в средните щатове и каубоите от Тексас, че всичко в Америка си е ок, сега Тръмп само мъти водата и тн. Сега цяла Америка, че и Мишо Шамара и той бунтовник и говорят същото. Ами да си направят по един Туитър или Фейс и да търсят подкрепа от Тръмп.

14

презумция

преди 3 години

Точно пък в САЩ няма как и не може да има расизъм. Може да има полицейщина, но не и расизъм.Те са мултикултурна и емигрантска страна, по дефиниция и приемат хора от цял свят по презумция. Протестите са политически и имат манипулативен характер.

13

Анонимен

преди 3 години

"Причината за всичко това е убийството" Това не е причина а повод, драги ми журналисти..

12

Щерю

преди 3 години

Егаах тоя расизъм - милионери и известни, ама били расово онеправдани...

11

Анонимен

преди 3 години

Фурнаджийските лопати се завъртяха отново. Вече не е модерно да си изнасилен, модерно е да си жертва на расизма. Да питам ли защо преди протестите не се оплакваше от расизъм? ахахахах

10

CAMBODIA POWER

преди 3 години

в интерес на истината Латиносите имат най-много права над САЩ понеже в вените им тече над 50% *** кръв(тоест местна за този континент)

9

Анонимен

преди 3 години

Холивуд е на рогатия

8

Котки

преди 3 години

Хах, да и когато излезе следващия и филм ако на плаката има чернокож ще го изтрият, когато го пласират на китайския пазар, защото в Китай не харесват черни. Ама иначе Холивуд са върли борци за правата им... Когато им изнася.

7

Анонимен

преди 3 години

Досега се оплакваха, че ги изнасилвали. Сега смениха плочата. Стана модерно: расизъм. Чернокож полицай уби бяла австралийка, без криминални прояви, и без да е оказвала съпротива. Никой не протестира. Не чупеха и не палеха. Чернокож полицай при предишните случай уби чернокож престъпник! Пак протестираха, чупеха и палеха! Май не е причина расизъм и, или полицейски произвол. А нещо много познато и в България. Правилата да не важат за всички.

6

Анонимен

преди 3 години

По-скоро камила ще мине през иглени уши, отколкото богат човек ще попадне в Рая.Иначе от 75% бели през 70-те години днес белите в САЩ са 55% въпреки емиграцията от Европа и на тези хора ще им става все по-трудно.Латиноамериканците ще са наследниците над европейците в САЩ, което може и да е справедливо.

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5то преди няколко месеца имаше, но застрелян, само че полицаят беше също афро и не мина номера с разсизма

4

Анонимен

преди 3 години

Другия път да го задуши някой хамериканоафриканец че да видим ще има ли подобна дандания!

3

Българин

преди 3 години

И ТАЗИ ако се оплаче от дискриминация?!?! Пффффф , аман от и.....ти !!!!

2

Анонимен

преди 3 години

някой да я светне тая *** че хамерика е построена върху костите на 52 милиона индианци а не на тъпотиите дето говори....

1

Анонимен

преди 3 години

Айде, поредната звезда, която се чувства пренебрегната заради събитията и ще ги яхне, за да напомни за себе си.