17

GG

преди 4 години

До ддсИ ти като големият интернет герой не си поиска касов бон, а след това идваш тук и ревеш...

16

Анонимен

преди 4 години

На тази крадлива ***, нищо не трябва да се намалява. Повече проверки и глоби за всички неизрядни.

15

Ямболски цървул

преди 4 години

На барчетата намалят ДДС,а иначе те продължават да надуват цените!!!!Не сядам по такива седянки,ама имам информация!

14

ДДС

преди 4 години

Само да Ви кажа през последната седмица седнах на три заведения: в Бургас край плажа, в София в Хиподрума и на плажа Аркутино. Първите две заведения не издадоха фискален бон, а някакъв измислен слижебен бон. Възмутително е, че на бизнеса сигурно, който най-много крие оборот, се свалят ставките и не смятам, че това ще доведе до изсветляване, тъй като им е заложено дълбоко като манталитет. Успоредно с този закон трябваше да се приеме: ако не ти дадат фискален бон със сметката, да не платиш!

13

Зозо

преди 4 години

Ай честито пак нови касови апарати, с нов софтуер за 9% ДДС на маджата и салатата в ресторанта :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) А СУПТО-то до къде стигна? :))))))))))))))

12

русенец

преди 4 години

В Русе цените по кафенета и ресторанти вече са с 20% нагоре, сега и ДДС-то като им смъкнат...съвсем ще се налапат...ама храната и лекарствата си остава с 20% ДДС...*** държавата

11

Анонимен

преди 4 години

И пак не разбирам,защо ресторантите? Това е лукс намалете ставката за храни от първа необходимост закупени от магазините.

10

Анонимен

преди 4 години

В Германия е наобратно. Храна купена от магазина: 7% ДДСХрана купена в ресторант: 19% ДДСОбаче в България в парламента лобито е от дебели вратове с ресторанти и хотели.

9

Анонимен

преди 4 години

Всичко е сбъркано в тая държава. ДДС на лекарствата остава 20% и забележете никой от парламента, нито управляващи, нито опозиция не си направи труда да поиска по-ниска ставка. Защо? Ами просто е това е единственият бизнес в България който си плаща ДДС над 90%. Ресторантите така или иначе укриват ДДС това особено проличава с противопоставянето срещу наредба 18 от страна на ресторантьорите. Вместо на лекарствата Валери Симеонов поиска ниска ставка на ДДС за виното и бирата.

8

все

преди 4 години

намаляйте ударно и да я фалирате вече тая държава

7

Предложение..

преди 4 години

..И за фруститутките..и за фруститутките!

6

121212

преди 4 години

Важното е че, за ресторантите се намалява. Другото е без значение. Няма такава държава.

5

Анонимен

преди 4 години

На алчните ресторантьори трябваше да им вдигнат ддс - то на 29 процента, и без това не издавт касови бележки и са надули до небесата цените.

4

Вярна служба

преди 4 години

Министър Захариева да почерпи. Подпорния хотел вече се изплаща от ОПГ ГРЕБ

3

Анонимен

преди 4 години

Щом вожда е решил,няма начин да не се приеме.А за другите храни,кога?Малко и народеца да си хапне суджук,не само Винету.

2

Елемаг

преди 4 години

Това не беше ли тоя данък,дето ще им го намалят?Mа цените не стига ,че не мръднаха надолу,ами са и нагоре за крайния клиент!

1

Анонимен

преди 4 години

Честито на хунтата!