25

Митев

преди 3 години

До Анонимен Спасили са му живота защото Е БИЛ ЖИВ!!! Всичко зависи от това къде е ударила / пряко или не/, състоянието на пациента и т. н. Обикновено се касае за непряк удар!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Вместо да обвиняват линейката, че не се е движела със скоростта на светлината, някои хора трябва да разберат, че когато има гръмотевична буря, човек се крие и не излиза по полето. Ако ще и цялото ти имущество да е насред полето и да се унищожи от дъжда и мълниите - стоиш някъде на закрито (и не под дърво), защото никак не е трудно да се окажеш най-краткият път за електричеството. Жалко за момчето. Ако излизате, ползвайте weathermod и windy - показват бурите в реално време и като прогноза.

23

За

преди 3 години

се използва детски труд се иска разрешение от ИТ!

22

Анонимен

преди 3 години

Тук вече търсите под вола теле. Мълния срещу линейка? Момчето лека му пръст е извадило късата клечка. Малцина оцеляват след удар от мълния дори и линейката да е била намясто, дори и и мълнията да е ударила човека пред входа на спешното.

21

Анонимен

преди 3 години

"Според Спешна помощ обаче лекарите са дошли на време, но на място нямали какво да направят, освен да констатират смъртта на детето."Пише се "навреме"! Слято!

20

Линейка

преди 3 години

Е ли ейка по- бърза от мълния не е измислена още.

19

One

преди 3 години

Ужас, е това се казва къса клечка. Жалко за детето.

18

Чук и Гек

преди 3 години

Не работете! Някой да е чул светкавица да е поразила хора водещи праведен живот по бинго-зали и кафенета? Няма таков случай!

17

Анонимен

преди 3 години

На тъпоглавия селЖук все някой друг му е виновен. Баси плиткоумникът трбва да си, за да очакваш линейка да може да помогне на покосен от гръм. Виновни са родителите.Веднага да се вдигнат на протест и да затворят орлов мост с искане за незабавно задържане и затвор за гръмотевици, убиващи безмилостно дечица, пасящи крави на полето.Радев да наложи вето на небесните балтии, покосяващи малките кравари. Бойко и Костов са виновни. Манолова да яхне антигръмотевичната вълна и да поведе протеста.

16

Анонимен

преди 3 години

Линейката не е дошла навреме в селото. Спасени от удар от мълния има.

15

Анонимен

преди 3 години

Лекарите от Плевен спасиха живота на 38-годишен мъж след като той е бил ударен от мълния.Инцидентът е станал на стадиона в село Дивотино около 18 часа при буря.

14

Анонимен

преди 3 години

26-годишен мъж оцеля, след като мълния премина през тялото му и го повали от покрив на къща.След два дни в клинична смърт Делчо Янков е в съзнание и се възстановява в интензивното отделение на болницата в Панагюрище, информира БТВ.

13

Анонимен

преди 3 години

37-годишен мъж е ударен от мълния към 15 ч. днес в симитлийското село Полена.Мълнията го ударила в дясното рамо и излязла през стъпалото. Няма тежки изгаряния, състоянието му се изяснява, след което ще бъде настанен в хирургия или реанимация на благоевградската болница, предаде БГНЕС.

12

Анонимен

преди 3 години

Британски гражданин на 41 години беше ударен от мълния в Пирин. Той успял да се обади по телефона за помощ след инцидента. Транспортиран е в Пирогов с изгаряния от Благоевград.

11

Анонимен

преди 3 години

Родителите на Илия са земеделски производители и от години отглеждат крави, съобщава БНТ.-------Земеделците не отглеждат крави.Земеделците дялкат земята. Крави отглеждат (въдят) животновъдите.

10

Анонимен

преди 3 години

И да е правил бащата опит за изкуствено дишане, това нито означава, че е било живо детето,нито нищо. При удар от мълния,всъщност смъртта настъпва от спирането на сърцето,пък той колкото си иска може да го е обдишвал. Ай сиктир от компетентни,в тая държава едва взели средно,обаче всички вирусолози,епидемиолози,патолози и реаниматори. Скрийте се малко и спрете дамсе излагате.

9

Анонимен

преди 3 години

Глупостите на Изкуствено дишане щом е правено, какъв е извода? Има ударени от мълния които оцеляват. Някои са с различна степен на изгаряния. Обаче всеки *** близък до властта трябва да казва че проблеми няма, а линейките обхождат селата като за пред избори.

8

каруцар

преди 3 години

пак линейките им са криви,пак...прос народ

7

Анонимен

преди 3 години

Айде стига бе,жалко за детето но истината е че когато те удари мълния в 99,9% от случаите никой не може да ти помогне.

6

бедното дете

преди 3 години

горкото дете загина заради тези безхаберници и нацисти от бърза помощ. просто отвратително (