43

Анонимен

преди 3 години

Ами те като спрат да ходят хората по заведенията, а това започна да се случва, ще се хванете много здраво за палците. Аз лично от нова година не съм стъпвал в заведение. Готвим си вкъщи, прясно е, вкусно и най вече в пъти по евтино от *** навън. Зорлем няма да хрантутя нагли кожодери. Аз съм ок те да му мислят. Ще преживеем и без кръчми, не е толкова трудно.

42

Анонимен

преди 3 години

Али, каквото и да говорите си заминавате и вие, и пишман хотелиерите :)

41

Анонимен

преди 3 години

а бе,бегай бе мутрогеньо..

40

пияница мистик

преди 3 години

До Гаден циганинНе само, ами съкрати и половината персонал, а останалите работят на двойни обороти. Заплатата от 700 им я качи на 900, но за двойно повече работа и удължено работно време.

39

Анонимен

преди 3 години

Абе направо държавата не само да им намали ДДС-то и за бирата и виното, ами до края на годината да го премахне и да излезе закон, че всички граждани са длъжни да посещават поне веднъж месечно заведенията на този нечистоплътник "Raffy" задължително! От провинцията също...Цените няма да паднат, разбира се.

38

Лъжа

преди 3 години

Лъжа, заведението му на Витошка винаги е пълно, нито е разредил масите, нито столове, и не си е намалил персонала

37

Анонимен

преди 3 години

В центъра на София цените в ресторантите са по-високи от тези в Мюнхен. Това нормално ли е? А в Милано си е като промоция.

36

Анонимен

преди 3 години

Алибегов, аре бегай!

35

мак

преди 3 години

Пак този. Кръчмарството ли е най-важен сектор в България?

34

Хотелиерче

преди 3 години

Споко, догодина ще си избия парите двойно от вас клиентелчице. Никво пране на чаршафи, съвсем основно чистене в стаите, а хранта от тази година ще я сервираме догодина. Всичко е сготвено и замразено. Сега варим алкохола.

33

баба мара

преди 3 години

боикот докато не паднат цените в ресторантите

32

Анонимен

преди 3 години

Докога ще дават трибуна на този неандарталец с мазна косица??Това ли е върховният лидер на бранша, срам и смях!

31

123

преди 3 години

A колко просто би могло да е всичко-вместо да намалят ДДС, да субсидират 10 или 20 % върху оборота по касов апарат... ще избелее бранша като алпийски ледник зимата. Ама едно Калин до Калинката, а и явно целите другиии...

30

Анонимен

преди 3 години

Много години съм работил по морето. Работодаля се опитва да цака работника. Работника пък си цака измисления работодатвл плюс клиентите. Отделно и работодателя си цака клиентите. Клиента е двойно прецакан. Да не говорим какви боклууци се ядат и продават. Алкохол с туби. Всяка марка има. Нищо не се изхвърля. Ментета дрехи парфюми уж истински. Оборот по каса 25 лева за деня.Смях

29

Идиоти

преди 3 години

След нова година почивахме цялото семейство на Малдивите, и ми излезе по евтино от колкото десет дена на нашето море !!!

28

Смях в залата

преди 3 години

Естествено че ще ги оставят да работят , както си искат , цялата държавна проверяваща администрация е на хранилка при тях !!! Ядът и пият на корем , че и пари под масата им дават за това !!!

27

Таксиметров шофьор

преди 3 години

Знам, че ресторантите ме цаката и ми дават лоша храна и алкохол, ама аз после им го връщам с апаратчето. ХАХАХА

26

Лаик

преди 3 години

..да се забавлява и да харчи... Тоя веселяк дали е наясно,че най-забавно е , когато нищо не си похарчил....... И да почерпи там за ДДС_тата. :-) :-)

25

Анонимен

преди 3 години

Един паразитен брнш който нищо не дава на икономиката. Укрити данъци, излъгани хиляди млади хора, фиктивни договори. Мизерни квартири за работещите. Менте стоки с пришиване на маркови емблеми. Застояли и развалени продукти. Хартиени сметки. Пълна измама

24

Ричи,Ричи

преди 3 години

в наше заведение не можеш да бъдеш спокоен.Ако не те натровят с нещо залежало ,ще ти съдерат кожата за някакви мини порции. *** в Сърбия и Македония и виж там как те посрещат,какви порции и то вкусни ти носят и колко,ще платиш накрая.