9

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"- така е в демокрациите - инакомислещите трябва да бъдат ликвидирани."Неграмотен си беше и неграмотен си и остана.:))))

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Президентът не е официално част от изпълнителната власт в България. Той стои извън трите власти.

7

Анонимен

преди 3 години

До 5. Добре дте де опитали да кажете нещо, но явно не знаете, че Радев и Борисов са от изпъпнителната власт. Не знам, за какво разделение на властите говорте между тях двамата. :-)

6

Христо Христов

преди 3 години

"... и вербалните ѝ атаки срещу правителствени фигури представляват подривна дейност."- така е в демокрациите - инакомислещите трябва да бъдат ликвидирани.Добре, че поне в германия има едно нещо което си струва - конституционния съд.

5

Анонимен

преди 3 години

До Munchen_DEНа практика решението на съда означава, че трябва да се следва разделението на властите. Не става дума за осъждане на коментарите по същество.Ако в България се прилагаха така правилата пРецедента Радев нямаше една пресконференция да има "неутрална".

4

?

преди 3 години

Аз Гз приема ли дарения в рублей?

3

Анонимен

преди 3 години

Германците видяха от България че партията с название АБВгз има милиони привърженици и те набързо сформираха партиятя АзГз надявайки се на същия невиждан успех.

2

Munchen_DE

преди 3 години

Правилно решение, не може да се взимат такива решения ор държавен глава, само защото дадена политическа партия не му е симпатична. AfD е съвсем законно в парламента!

1

А

преди 3 години

Сега трябва да осъдят и Меркел за липса на неутралитет, когато канеше упорито араби, мюсюлмани и не,гри в ЕС, а игнорираше страните от източния блок !