16

Некъф

преди 3 години

Цялата дандания е скалъпена и платена от арабските страни за да може белия човек да бъде смачкан !!!

15

Додо

преди 3 години

до 14Преди 20 години трима роми по на 20 години от софийския квартал Христо Ботев! Та те са ми комшии и се познаваме! Тия тримата всяка вечер в продължение на два месеца излизат вечер в ж.к. Слатина и изнасилват момичета и жени, които се прибират от училище или работа! И тримата бяха женени, дадоха им по 10 години, но само един лежа 10 , другите лежаха по 5 години!

14

Киро Х

преди 3 години

Очакваме и наш Бойко, барабар с оная кукумявка Захариева да натрупат червени точки пред еврейските елити, като обявят кампания не на расизма в България и започнат масови извинения към тъмния етнос крадци на желязо. Помнете ми думата, че това ще стане!

13

ДО БОРИС ДЖОНСЪН

преди 3 години

Отворете Границите за Български Роми - те Живеят Лошо .

12

Судански бежанец

преди 3 години

Докато Борис Джонсън не тръгне по улиците на Лондон да коленичи пред бежанците, да им мие краката, да им се извинява и да ги моли за прошка, все едно нищо не е направил! Остава си расист. Блек Лайвз Метър!

11

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си пълен перко щом гледаш и вярваш на канал 3

10

Анонимен

преди 3 години

Защо Борис Джонсън си е поядисал косата в русо, а не в черно и защо не си боядисва лицето в черно?Това прилича на имитация на бялата руса раса.

9

G

преди 3 години

Не ме интересува, да правят каквото искат на него остров. Ако си мислят обаче, че с негро и аллах акбар ще са конкурентни на Китай, Корея и западна Азия са се объркали. Английският кораб-майка потъват като котва.

8

Анонимен

преди 3 години

до 10Наистина ли не си чувал за статистика! По Канал 3 в предаването - Имаш думата!

7

Анонимен

преди 3 години

до по канал3!Ти от де знаеш за изнасилени от араби пакистанци, да не си им светил на изнасилвачите?

6

Додо

преди 3 години

Лейбъристкият кмет на Лондон Садик Хан обяви днес създаването на комисия за паметниците и улиците в британската столица, за да може те да отразяват по-добре разнообразието на населението.=================Ето този абзац идеално отразява резултатите от аутопсията, извършена с цел установяване причината за смъртта на Западното общество.

5

Анонимен

преди 3 години

До8!Теб те вьлнува косата му?

4

По Канал 3

преди 3 години

По телевизията казаха, че за последните 20 години над 20 000 хиляди момичета са били изнасилени от пакистанци, араби и ннегрии във Великобритания!!!! Та тоя с кой расизъм се бори, че съвсем се обърках

3

Анонимен

преди 3 години

Осъдил събарянето на статуя на търговец на роби в Бристол, така ли?

2

Анонимен

преди 3 години

Не винаги е безопасно нарушаването на закона при демонстрации. Ето какво пише на входните врати на имотите на руснаци, живеещи в Пиндостан:Уважаеми митингуващи. Не влизайте в нашия дом! Ние сме руснаци. Ние не преговаряме. Ние стреляме.

1

Анонимен

преди 3 години

Само не мога да разбера какво общо имат евреите.Пълно е с бели евреи.Тоя хитлер *** всичко това е.