25

Анонимен

преди 3 години

Пример за руска екология на територията на Българиа - завод Кремиковци, построен под вещо руско ръководство в съответствие с целта за оплитане на икономиките на страните членки на СИВ - в Софийското равно поле - котловина, почти в рамките на най-големия град на страната.

24

Анонимен

преди 3 години

Руска екология - пресушаване на Аралско море, в следствие на отклоняване на две реки за напояване. Безразборно изсичане на тайгата с цел продажба на дървесината на Китай - понятие се добива само от сателитни снимки - никой не води отчет. Радиационно замърсяване и пр. Къде са най-отровните точки в света? Бинго в Русия! Ако започнем да изброяваме, може да се получи книга, а не коментар Чеернобил, Архангелск, Норилск, пожарите в Сибир това е само върха на айсберга. Пипне ли руска ръчичка...

23

Анонимен

преди 3 години

До 16 Джо, пич нещо много си се объркал за да казваш на черното - бяло. Руснаците не само не потушиха пожарите в Сибир за нясолко дни, а вобще не гасиха. Да ти напомня думите на ***, че пожарите са в изключително труднодостъпни места и гасенето им е икономически неизгодно и поради тези причини не се гасят. Имаш интернет в джоба - бръкни и провери да видиш колко седмици горя Сибир и какви територии изгоряха съотнесено с тереториите на кои държави.Русия и екология са две несъвместими понятия.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Ма ти този въпрос вече го зададе, чвно си забравил. Даже ти се зададе въпрос дали знаеш кога беше това? А знаеш ли колко обезщетение изплати на местните Ексон: почти милиард. Путин възнамерява ли да обезщети местното население с милиард долара или кучета ги яли?

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Да де, но имат наука, Нобелови лауреати, писатели, художници, умен и културен народ! и ги знае цял свят! Западняците масово мислят, че Букурещ ни е столица. А ние сме 90% ***, както каза проф.Иво Христов! Не можем един химн да си съчиним - "Шуми Марица" е немска солдафонска песньовка, "Мила Родино" е жалка копирка на съветския химн, а "Мила Родино" е еврейска песен! "Хубава си моя горо" е сръбска, а ние сме гениални!Само виж кой води стадото! И накъде!

20

Анонимен

преди 3 години

До БългаринКъф българин си, гадленце просто! Този народ е велик и ни освободи от турско иго, ля кръвта си за нас! За да се намерят нашенски по местообитание мръъсни шопари, които даже не са за клане, а за загробване, заразни и отровни!

19

Анонимен

преди 3 години

Наистина се чудя, как от русофобия хора обезумяват. Тази река е наша, Карско море е наше, на жителите на Земята! Какво ви топли душиците жалки?А ако трябва да отговоря симетрично, падайки на вашето ниво - помните ли "Ексон Валдес" и големия разлив в Мексиканския залив? Жалки, нищожни хорица!

18

Анонимен

преди 3 години

До джо"Надали на управляващите не им дреме, не забравяй ,че благата са общи."АхахахахахахахахахахахаххахахахахахаххахахааааааааКазваш Путин и кръга от Олигарси които точно от такива места точат парите си, мислят, че "благата са общи"?

17

Анонимен

преди 3 години

хахаха,американофилските роби са в ход,знаят незнаят както винаги коментирарите им са от прости по прости

16

джо

преди 3 години

до Анонимен 11 Надали на управляващите не им дреме, не забравяй ,че благата са общи. Когато бушуваха пожарите в Русия миналата година. Там съсредоточиха огромна армада от самолети, които денонощно се бориха и ги потушиха за няколко дена. Докато Австралия и Бразилия не можаха да реагират своевременно и имаха доста повече проблеми. Наистина инцидента е много тежък, но се надявам , че ще се справят със ситуацията.

15

Анонимен

преди 3 години

Made in Russia...

14

Смехурко

преди 3 години

Путин усвоява Далечния север!

13

Анонимен

преди 3 години

Пазете ми крил планктона, че да мога да си вземам омега 3 от чист източник. То в животните вече няма, като ги пасете с царевица и соя. Поне крила пазете.

12

ууу

преди 3 години

До АнонименСметките ти са"фалшиви". Важно е какво казва пропагандата! И моля, не си спомняйте за Мексиканския залив, нефта и Гълфстриийм!

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Истината е, че това е екокатастрофа от голям мащаб, но тък като на самите руски управляващи не им дреме за никой който живее там, това няма значение. Природата ще е отровена, както е отровен целия Норилск. И? На кой му пука за това? Със сигурност не на Путин, за когото това са някакви "територии" които са източник на приходи за него и олигарските му, докато хората мизерстват. Вероятно четящите тук повече ще се замислят за това от управляващите в Русия.

10

Анонимен

преди 3 години

Нафтата можела да стигне до Карско море, Северния ледовит океан, но това е малко вероятно. Това е невъзможно.Река Амбарная пълни езерото Пясино, което от своя страна изтича в река Пясино, която чрез делта се влива в Карско море на 856 километра от град Норилск.Току-що измерих лично с погрешност +- 25 км.

9

Анонимен

преди 3 години

До Хм !?Това преди колко години беше, спомняш ли си?

8

MaйMyнaтa

преди 3 години

Глей ги тия как разхищават нафтата, а аз у голфича имам 10 тина кила

7

Чудо голямо,

преди 3 години

Да стига където иска това е на хиляди километри от нас

6

Хм !?

преди 3 години

От ,,Ексон Валдес" се изляха около стотина хиляди тона нефт и всичко се възстанови, съдейки по това, че вече никой не говори за този инцидент, а тук за пет пъти по-малко се вдига толкова много шум? Интересно защо е така?