40

Христо Христов

преди 3 години

До ШефаТова е ес демокрация, шефе!

39

еЙ,ХОРА!!!

преди 3 години

КАК МОЖЕ ДА НАРЕЧЕТЕ ПРОТЕСТ ,СБИРКАТА НА ХОРА ПО МАЛКА ОТ УЧЕНИЧЕСКИ КЛАС? И КАКЪВ Е ТОЗИ СИНДИКАТ ОТ 6 ДУШИ? ВИЕ СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯХТЕ БЕ ХОРА.,В ТИ Я САЙТОВЕ Е СЛОБОДИЯ ДО ШИЯ ,БЕЗУМНИ КОМЕНТАРИ ЗА БЕЗУМНО,,СЪБИТИЕ" АКО ТАКА МИСЛИТЕ ДА СВАЛИТЕ ГЕРБ-ОБРЕЧЕНИ СТЕ НА НЕУСПЕХ

38

Анонимен

преди 3 години

Да живеят медиците!!!!!!!! Долу ГРОБ!!!!!

37

Стар

преди 3 години

Карантината показа кой колко струва в медицината.Има милосърдни сестри и такива същества като тези.Те съчуствие не могаг да събудят а само съжалние и присмех.Къде бяхте и къде сте по време на битката на колегите ви с вируса.Л.и.г.л.и,заслужаващи място само в някой любителски читалищен театър!.....Кой иска да има такива колеги ,в която и да е сфера бе ,,медицински специалисти????" .Пуберите тук това не го разбират и плюят обобщаващо но има СЕСТРИ и сестри! Както при човеците умни и добри и.......

36

бахуро

преди 3 години

Сега разбирам какво прави по цял ден БГ администрацията. Нищо, освен да виси в новинарските сайтове и да бълва герп и чук пропаганда. И после се чудя защо имаме една от най-раздутите администрации, но като влезеш в държавно здравно или болнично заведение - ужас, мизерия, преработени хора за заплати жълти стотинки...Отвращавате ме ***, и на *** и на зле пребоядисаните *** от герп и чук, и на 6таците от диписи и патрЕотити... Повръща ми се от вас, честно.

35

Off

преди 3 години

Все някаква мръсотия изплува покрай тази белодробна болница. А тази Мая е като онази - мързелива и с претенции.

34

Шефа

преди 3 години

Коментариите показват , че Мутрата е поставила под контрол не само националните медии , но и сайтовете на Интернет ......пълно с дежурни ***!Явно всички държавни и общински чиновници , тия скапани калинки, са налазили и дежурят по новините!Това не е демокрация Борисов , но какво може да очакваш от ганстер?

33

тина

преди 3 години

стига вече с тия маи, като не й харесва да отиде в чужбина да работи, да видим дали ще я търпят. писна ни вече от недоволни и мързеливи хора, дето само знаят да искат, вече задминаха и *** с претенциите си!

32

Анонимен

преди 3 години

Мая Илиева,Мая Манолова обърках се .

31

Анонимен

преди 3 години

Голям протест,тези дето се търкалят по земята ,те лекуват ли хора?Много е опстно в болниците.

30

Даскала

преди 3 години

Мафията ,която се договори с убийците на Стамболийски от ВМРО и троняса Мутрата Борисов за Премиер се оказа брутална ,жестока ,крадлива и отмъстителна.Чака ни бунт и насилие!

29

До 30

преди 3 години

Не, тази дето те завиваше като беше малък ми надуваше шнорхела !

28

До 27

преди 3 години

И един мармот завиваше шоколад, нали?

27

Разделяй и владей

преди 3 години

Докато сме разделени, мафията ще ни държи в робство. За 30 години не го ли разбрахте?Много бързо забравихте за вируса и как не достигаха медици.

26

Анонимен

преди 3 години

Последната й изява беше опкурацията на бившия Партиев дом, когато с наложи НСИ да я изведе със сила.+И какво друго прави НСИ, освен статистика и прилагане на сила към медици?

25

История

преди 3 години

Няма да забравя като лежах в Исул, сестрите бяха убас, викаха и крещяха и ни държаха прозорците нарочно отворени, не ни даваха и лекарствата на време щото им било време за кафенце. А в Пирогов една сестра викаше на роднини на починал , защото ревяха, че смущавали пациентите...

24

байо

преди 3 години

А защо така тази мед. сестра е уволнявана многократно?! Много е ясно, че като си търтей и не ти се работи, ще те изгонят. Дано никога не попадам на такъв вампир в болница, който се води мед.сестра!

23

Нормално

преди 3 години

Мед. Сестрите сте злобни лелки, които скатавате и сецкате цигари пред болците това сте ! Кой ше ви търпи бе?

22

Анонимен

преди 3 години

Червените кукувици

21

Анонимен

преди 3 години

До До анонимника 16То всичко им е наготово, кое не им е наготово ? Репресирани били заради 1 случай и той законово обоснован ?