49

баба мара

преди 3 години

защото по генезис тази нация е от престъпници и убии-ци така ги учат в полицейскитеучилища че са велики и непобедими защото се раждат с думите бизнес и печалба

48

Ели

преди 3 години

Моето впечатление е че всъщност расисти са цветните. Най-вече черните, но и другите ... Тука са свикнали да оправдават злодеянията си с това че са цветни и затова им се налагало. Това между другото действа срещу тях, защото не полагат усилия и естествено изостават.

47

Да те питам:

преди 3 години

Кой има изгода тука да не остане един читав човек? Аз или вие? Това му се вика мотив, а престъплението е срещу цял един народ и пет пъти по-древна и могъща цивилизация от твоята. Мери си приказките МОМЧЕ!!!!

46

И сега:

преди 3 години

След като нито един друг не написа това нещо, а то беше и е инцидент! Сега да ти обясни последиците от моята вендета ... Че един *** написал нещо други му повярвали ти си мислиш че знаеш, но всъщност нищо не знаеш. Същото е и с Библията - едни ид.и.от.и написали нещо, други ***.и си рекли дай да го поукрасим, трети напушени го направили пълно безумие, четвърти им повярвали, пети го налагали със сила 1500 години. Сега аз друго ще ти кажа насилието няма пол!

45

Пак ще обясня:

преди 3 години

Преди четири години и нещо аз бях на терасата, подът беше хлъзгав, някой здраво друсаше учениците ми и ми късаха нервите всеки ден .... В продължение на три *** години съм търпял хора с целия им цирк и с това, че не са сами в смисъл и буквално и преносно. Черешката на тортата беше с едни църковни свещи в училище нямало влияния а! Загубих равновесие паднах от осем метра. Никой не видя там Ко стана, че имаше разправия. Никой не ме пита какво стана - написа опит за самоубийство!

44

Обяснявам:

преди 3 години

Първо се опитваш да ме изкараш виновен за нещо за което не съм, после лъжеш, после се опитваш да ме убиеш психологически като се опитваш да ме изкараш откачен след което да последва и друга смърт. Сегааааа откъде ли ми е познат тоя маниер? И как очакваш да реагирам? На какво си ме научил последните 20 години. И според теб кой тук е агресорът? Аз или ти? Кой е надзирателят? Аз или ти? Кой трябва да спре - аз или ти?

43

Значи!!!

преди 3 години

Всичко може да спре до тук! Но аз вашият манталитет! И може да стане много интересно, но нали ще получи широк обществен и световен отзвук! Плюс копането на няколко важни дупки!

42

Знаеш ли лафа?

преди 3 години

Колко чувала за трупове имаш?

41

Броя до десет!

преди 3 години

И след числото десет!!!! Адът тръгва по теб!

40

Гост+

преди 3 години

А ние добре знаем защо и как полицията (и милицията) трупа мощ в полицейските държави

39

Свой

преди 3 години

Глобалистите(финансовият капитал-банкстерите) искат по всякакъв начин да разкарат Тръмп,тъй като им пречи на проекта за Световно правителство,разбирай Световно робство и редуциране на населението.Едни организирани и финансирани протести по цял Свят, срещу убийството на един престъпник,вероятно с наркотиците си причинил смъртта на много деца.

38

анонимен

преди 3 години

"Додо".Вярваш ли си изобщо за това което пишеш? Каква САЩ бе братчед? Ти си тук в БГ и рекламираш и ПРЕРАЗКАЗВАШ нещата Там все едно живееш ТАМ? Ама ти си бил голям умник бре?!-:) Сигурен съм.Че за БГ законите НЕ ЗНАЕШ ТОЛКОВА! КОлкото какво се случва и какви точно са"законите"там в тази измислена от 200 и кусур години зад океана! А за България която е над 1300 бяха ОТДАВНА! -:) А да те видим "професоре" По Американска история и "право"?! Я ходи да спиш вече бре! И не ни занимавай с глупости !

37

Анонимен

преди 3 години

Полицаите са престъпници!

36

До Хаха

преди 3 години

Май ще се окаже, че инцидента е с режисура! От 17 години двамата са се познавали и са имали лични отношения. Каквото и да е, няма нищо на расова основа! Поредната планирана операция!

35

Додо

преди 3 години

Бързо напомняне до активираните гама-***: САЩ не са демокрация, а конституционна република. Демокрацията е това - два вълка и едно агне да гласуват кой да изядат на вечеря! Ако САЩ бяха демокрация, сега Хилари Клинтън щеше да е президент и вече да е сготвила няколко нови и стари войни. Америка е на път да се реструктурира и това е факт, но ако бяха демокрация процеса на пропадане щеше да е много бърз. Което може би нямаше да е идеално лошо, защото реструктурирането и би било по-скорошно.

34

Анонимен

преди 3 години

Смъртна присъда за полицая-убиец!

33

Додо

преди 3 години

В САЩ полицията е абсолютно децентрализирана, с изключение на Федералната полиция - ФБР. Всеки щат, населено място и община могат да си правят полиция, както и въоръжена милиция, ако имат нужда. Така е по конституция. Едва ли има по-професионална и добронамерена полиция в света, от тази в САЩ. 99% от полицаите там са готови да рискуват живота си, за да спасят този на обикновения човек, въпреки, че от един етнос, характерен с улична престъпност, постоянно им вадят оръжие и ги стрелят. Това е то!

32

анонимен

преди 3 години

до 34 Ама тези "закони" които ги има в САЩ относно полицейщината. Така както сме гушнали "брата" Американец.Може и да се ВЪВЕДАТ И ТУШ БЕ ШУШЛЯК! И след години малко пале Американофилско! Да не ГРЪМНАТ СЛУЧАЙНО ВНУЧКА ТИ ИЛИ ВНУКА ТИ? Ами ще е просто защото на " българският полицай" МУ СА СЕ СТОРИЛО ЧЕ СА ПОДОЗРИТЕЛНИ?!-:) Ех дечица на 30 годишната вече Американска "демокрация"! Впрегнете си сивите вещества,наречени ЧЕРЕПНИ КУТИИ! Стига" ПАРТИЙНИ ЛОЗУНГИ"! Мислете БРЕ САМИ!

31

Ха-ха

преди 3 години

Не звам защо на полицая му трябваше дя му виси маса време на врата, като можеше да го гръмне

30

Анонимен

преди 3 години

"Не знаех , че 1.8 от 5.4 е почти една трета..."Сигурен бях, че не знаеш!!!