162

Познайте какво

преди 3 години

ще се случи в близко бъдеще.Дали ще стои дълго време в новия си "дом"илинякой брат ще го премести в по-"уютен"дървен?

161

Анонимен

преди 3 години

До ТърсиИма ли значение . Африканските аборигени винаги са си падали по жълтите лъскави дрънкулки и шаренията .

160

Sun's Out ,Guns

преди 3 години

Златен ковчег... луличката за джойнт .... любимия пищов .... с измити крака .... Няма съмнение - Гангстерско погребение в САЩ .Хайде, затваряйте корумпираните и лоши полицейски участъци и да се почва .....

159

Търси

преди 3 години

Търси се евтина сензация. Невярна. И много хора се хващат, най-вече защото четат само заглавието. Не е златен, а със златист цвят.

158

Анонимен

преди 3 години

сигурно и гранитна гробница със златни надписи ще му направят.. като на нашите от Столипиново

157

G

преди 3 години

На всички ни е ясно, че това с тоя рецидивист е също толкова преекспонирано както коронката. Целият цирк е заради изборите на есен и демократите не са спрели да бълват глупости и да наливат пари в медиите срещу Тръмп. Нали помните, то не беше ме ту, то не беше Русия, холивудските кифли, Мун лайт, сега и тези организирани протести.

156

Анонимен

преди 3 години

До cvbvnarkomanite tam sa koto mutité pro n'as

155

българин

преди 3 години

Искам да запитам всички - В ЮАР, КЪДЕТО ПОЧТИ ВСИЧКИ ПОЛИЦАИ СА ЧЕРНИ ( бели са само началниците и спецчастите ) , КОГАТО ЧЕСТО СТРЕЛЯТ ПО ЧЕРНИ ПРЕСТЪПНИЦИ - ТОВА РАСИЗЪМ , ЛИ Е И ПРАВЯТ ЛИ ДЕМОНСТРАЦИИ ???!!!

154

Анонимен

преди 3 години

После и златен паметник да му издигнат на престъпника.

153

cvbv

преди 3 години

Толкова шум за някакъв криминално проявен! Егати сбъркания свят! И този модел се опитват да го прокарат тук разни либерастки организации. Отврат!

152

Juan

преди 3 години

Перверзно.Никой не трябва да умира при такива обстоятелства, но да героизираш такъв индивид е тотално извратено.Гледах видеото, този господин беше надрусан и неадекватен, избута полицаите и излезе от полицейската кола, криминалното му досие е богато на дрога и насилие, определено не е някой за пример.А сега бил борец за права и свободи. Както и да е, те си знаят.

151

Анонимен

преди 3 години

Страхотна чест за рецидивист, сред криминалните деяния на който са нападение на бременна жена и въоръжени грабежи. Това лицемерие няма край.

150

Анонимен

преди 3 години

Спомняте ли си как през 2017 г в същия този Минеаполис чернокожият полицай Мохамед Нур застреля бяла невинна австралийска туристка Джъстин Деймънд? Спомняте ли си какви мародерства предприеха тогава белите? И аз не си спомням!

149

Анонимен

преди 3 години

Правосъдието трябва да не се влияе от цвят на кожата религия и пол. Сега определени елементи се опитват да представят прилагането на правосъдието над чернокожите като расизъм.

148

Анонимен

преди 3 години

Рецидивист, наркоман, ***, *** - невероятен американски герой. Очакваме холивудска продукция, в главните роли ще впрегнат цялото семейство на Обама.

147

Арнолд

преди 3 години

Миналата година хайпа беше по Грета, сега е по Флойд. Да видим кой ще бъде личност на годината през 2021-ва?!!

146

Анонимен

преди 3 години

То бива превземки, ама чак пък толкова.... Полудяхте ли бе, хора?Тоя наркоман е плевел за обществото, той не е допринесъл никаква полза, напротив - вредил е през целия си жалък живот. Защо оплюване полицая, който си е вършил работата?Сега следващите няма да се опитат даже да арестуват престъпниците, а те ще се чувстват недосегаеми.Резултата го виждаме от години по нашите села - тъмните вилнеят, полицията не смее да ги арестува дори.Ами честито на Америка! Това е началото на цветнокожия произвол!

145

точно

преди 3 години

До Котки 161При предния такъв случай - на убит при арест чернокож, който стигна до медиите, пак се опитаха да го минат за расизъм, но полицаят, който превиши правата си също беше чернокож и не им се получи. Сега беше удобния момент

144

Анонимен

преди 3 години

Галерия от 12 снимки а те само 3 и копирани няколко пъти.

143

Котки

преди 3 години

До Анонимен 167Ами значи тези, които искат да те манипулират какво да харесваш и какво не, пак печелят щом заради тях си променяш становището по какъвто и да е начин. Мрази тях по-добре. Според мен просто трябва да кажем не на манипулацията и не на натрапването на мнения и възгледи и не на изкуственото насаждане на напрежение. И да на изваждането на истинския проблем наяве - някой хора просто имат ПРЕКАЛЕНО много ВЛАСТ.