24

Lan

преди 3 години

:) Само дето тогава болшинството от хората са произвеждали директно храната си и опасност от глад почти не е имало! Който работи, ще яде...А ние?

23

хаха

преди 3 години

Мдаа.... Огромни зловещи 5ЖИ-та, дето цял живот не съм виждал такива неща и сега дори и планините отзаде не мога да видя от тях!

22

хаха

преди 3 години

Аааааа, ама нахакахте на всякъде по блоковете за 1-2 дена миналата седмица 5ЖИ-та, нали? Колапс на икономиката - грънци! Ето едно доказателство, че онлайн медията лъжи и си измисля и то яко! То не беше лъжи, че са умирали хора, то не бяха глупости, дето нямат никаква логика!

21

Анонимен

преди 3 години

Светът не може да обеднява като цяло според мен. Ден след ден все нещо се създава/усъвършенства.По-скоро върви преразпледеление на благата - непрекъснат процес от векове, та до наши дни.

20

Да питам

преди 3 години

Говори се, че богатите станали по-богати. Ама не вярвам. А вие? Не може светът да обеднява, а те не.

19

\m/

преди 3 години

Много страшно пак, брее .. страшни страхотии .. like we give a ***!

18

Хемус

преди 3 години

Лято е,интересувам се единствено от слънцето и морето!Наясно съм,че няма да живея с орлите

17

Анонимен

преди 3 години

Всичко беше един планиран и изигран цирк.....От 100 човека познати и приятели никой не се е разболял от този вирус....Просто браво на тези които убедиха цялото човечество,че съществува и успяха да нанесат такъв удар на цели икономики и бизнеси.....

16

Анонимен

преди 3 години

Бау"вадилите"добри заплати и"спестили"пачки след година-две дефлация,с тия хеликоптерни пари които "раздават"ще ни спретнат такава инфлация че свят ще ни се завие!

15

До12

преди 3 години

Опци'й,добре разсъждаваш ама е време да си коригираш правописа!

14

Бау

преди 3 години

До 15принципно си прав, но училите и вадилите добри заплати имат ... спестявания ... и могат да изчакат да се нормализират нещата.

13

Анонимен

преди 3 години

Лаещият Бау запомни едно,при криза като тая,когато човечеството е Спряло да Потребява стоки и услуги,каквото и да си учил нямаш никаква гаранция че утре няма да си на улицата!

12

рънърса

преди 3 години

След десетилетия тази "пандемия" ще бъде записана в учебниците по психология и психиатрия като пример за масова лудост и глобална манипулация на масите.

11

Бау

преди 3 години

До 12Ако си учил и можеш няма да изнемогваш ... Така е по целият свят. Там обаче има една голяма група хора, които поддържат икономиката .. произвеждат , изнасят. Те хранят тези, които не се учили и не могат. Тук тази група е мини ...

10

Преди 10 години

преди 3 години

Българите бяха бедни, сега ги виждам изнемогващи! Това един докато взема 12 - 30 000 евро нормална заплата! Нвкой да бачка като луд за 600 евро, и да му казват това е е брутално! Брутално спрямо Българите, брутално е срещу нацията като цяло. Това не е дискриминация а унищожение! Бавно и 100% . Отвън България изглежда страшна дупка....дупка не само без бъдеще но и без култура и традиций.

9

Анонимен

преди 3 години

Къде са тези, които преди няколко месеца обясняваха 'майната и на икономиката. Сега ще се окаже, че ще заминат доста повече животи отколкото от коронката. Не че не беше ясно, какво ще стане и преди това

8

Залъгалки

преди 3 години

Особено за хипстърчета и "онеправдани малцинства", които са отбивали номера в училище и са убедени, че са най-страдащото поколение в цялата човешка история. Казвате, значи, че през 1939-1945 г. светът е цъфтял, икономиката е била в непрекъснат възход и благоденствието само е нараствало, а? Егати наглостта.

7

Анонимен

преди 3 години

Кредитна икономика.

6

До2

преди 3 години

Напротив, 19 век глобализацията върви с пълна сила, между 1870-1915 година над 40 милиона напускат Европа,която тогава е имала население около 320 милиона!Първата вълна на Глобализацията знаем как завърши Голямата-депресия+ВСВ! Втората вълна(сегашната)Кризата Kovid-19 и най вероятно скорошен световен военен конфликт!

5

Тафров Пендолфинито

преди 3 години

Кажете какво е гайлето на мазтията у Барцилона и копиуето и...имат ли пари за хасиендатА...иначе да пускаме СМС-и...