16

Нищо ново

преди 3 години

До изнервен: *** си ти драги, а за китайски инвестиции се борят всички наши съседи. Но това е сложно за един гербаджийски ***, без значение дали се прави на изнервен или не.

15

Я

преди 3 години

Абе този не разбра ли че е НИКОЙ.

14

9

преди 3 години

Само от това начинание може да излезе нещо полезно , а не рушащо нашата икономика !Действай Президенте , това е бъдещето на България !

13

Бунгар

преди 3 години

Плачем за корона вирус. Носенето на маски е признак на отговорност пред другите,както и към себе си. При този мръсен въздух в България е нормално да сме винаги с маски.Погледнете си автомобилите.Това го дишаме нон стоп. Улиците прашни,зградите опушени,въздуха замърсен и прахоляци хвърчат навсякъде,*** се носят из градинки и улици,бездомни кучета на глутници из градовете,псевдо зелени площи се ползват за паркинги и т.н.Търпимост към простотията..За публичните тоалетни да не говорим по добре..

12

гражданин

преди 3 години

Този не беше ли създал и един съвет за стратегическо развитие преди повече от година? Нещо да сте чули да са предложили или направили?

11

изнервен

преди 3 години

Виждате ли какво значи дисциплина, китайците са с маски, а нашите не. Червеният раппон да си беше сложил и той, може и да не е червена.

10

Анонимен

преди 3 години

" ...ще насърчи трансфера на технологии и знания между Европа и Китай.."Ще насърчи ... кражбата на каквото може да се открадне от България или ЕС чрез България и връщането му под евтина, но за сметка на това некачествена стока.

9

999

преди 3 години

Радев напира да открие топлата вода!

8

Анонимен

преди 3 години

до 7Нека не протака, ами направо да изпълни мечтата си: да предложи да станем китайска провинция.Продажния сръбски президент първа дружка на Путин вече целуна китайското знаме. Нашия е редно да го надцака!

7

БРАВО!

преди 3 години

Логично е следващият център за иновации резидента Радев да сформира с представители на Северна Корея, а по-следващия център за иновации да сформира с представители на Куба и Мадуровата Венецуела, макар че Евро-атлантическа България няма никаква нужда от връзки с диктаторските режими по света...

6

Анонимен

преди 3 години

Фатмо отдавна е стигнал дъното, но продължава да копае. Да сключиш договор с тези е все едно да сключиш договор с дявола.

5

Анонимен

преди 3 години

Радев е поканил китайците да видят Зайчарника му !

4

Абе...

преди 3 години

Готви място за..изГоранов !!..Само че ако офиса е в чайна..и там нашият крадне....може да го отпишем !!Ще учим чайните да отглеждат тикви !!Я каква голУема имаме ниеИли да ги научим как да си намалят населението с 50%>>

3

Радев

преди 3 години

2,'Да не стане като с Рушкия "културен" център и вместо да има иновации само да крадат.'обещава, няма да крада този път

2

Анонимен

преди 3 години

Да не стане като с Рушкия "културен" център и вместо да има иновации само да крадат.Той пРецедента, освен да се разбере нещо с някои комунисти друго няма да направи.

1

Анонимен

преди 3 години

>китай>иновации>с българияне се връзва.сигурно е поредното крадене.