28

Тука не е Дания

преди 4 години

До Хм,Нали се сещаш, че ако и тук сложат спасителни пояси през 10 метра, за 10 часа максимум ще изчезнат всичките...

27

Браво пич!!!

преди 4 години

Браво пич!!! Това, което си направил е най-великото нещо на света - да спасиш човешки живот, рискувайки своя ! Чест и почитания! Господ здраве да ти дава!!!

26

Браво пич!!!

преди 4 години

Браво пич!!! Това, което си направил е най-великото нещо на света - да спасиш човешки, рискувайки своя ! Чест и почитания!

25

избирател

преди 4 години

Хвала на хлапето!!!От друга страна,на Dnes.bg,не може да им се отрече,че са обективен и безпристрастен,новинарски сайт!!!Ето,от часове държат новини,с коментари по 60/70 броя.Какво да пишат,за Божковите нападки,към цялото правителство,там няма нищо интересно!Е той същия Божков дали на шега,дали на истина е попитал,ще бъде ли подкрепен,в политически проект.В други сайтове има огромна подкрепа,за себе си не съм решил,но Вие,защо ли не ги пишете тия скучни новини?!

24

ogin

преди 4 години

Нека има повече такива българи

23

f

преди 4 години

арменците са българските тур.ци по отношение на козата подчаст на тур..ция, пра-сета и кози са двете подчасти от общо 10 на тур.ция. И елените са някакви българи, има ги много в Холандия.

22

Анонимен

преди 4 години

bravo kurnaz mlad maj!

21

Поручик Ржевски

преди 4 години

Браво на момчето!Всеки, който не знае да плува да не скача в морето. В противен случай той сам е решил съдбата си. Никой не е длъжен да му реди спасителни пояси на 2м по цялото черноморие.Хората са чакали 5-10 мин, но може би не са били отлични плувци, така че всеки си преценява. Само отличен плувец може да си позволи да спасява удавник, иначе стават двама удавници.

20

Анонимен

преди 4 години

деца от социални домове задължително трябва да учат занаят

19

БРАВО

преди 4 години

Браво на момчето - хладнокръвно действие и скромно изказване! Герой!

18

Анонимен

преди 4 години

Бъдеща бургаска машина за бойни действия. Браво братле

17

f

преди 4 години

Едните Кими Райконен и Мика Хакинен са мечки и македонци и съответно българи.

16

Анонимен

преди 4 години

Да е живо и здраво момчето!Водете децата на спорт по желание и ги научете да плуват около 3-4 клас,поне да знаят как да изплуват,ако попаднат във вода или на дълбоко!И сложете пояси и П-образни стоманени захватки на различни височини на такива места!Един наш съученик в 8 клас се удави в един канал,защото паднал и е нямало за какво да се захване и излезе!

15

f

преди 4 години

Тракийци и македонци, едните са лястовици, другите мечки, не знам кои, кои са.

14

Анонимен

преди 4 години

12,съдиш по минусите, не коментарите

13

Анонимен

преди 4 години

12,'Съдейки по коментарите тука, за съжаление, някои субекти'никой нищо лошо не е казал.

12

Браво на момчетата

преди 4 години

Браво на момчетата. Бързата мисъл и желанието да помогнеш са две много необходими качества за всеки от нас. Съдейки по коментарите тука, за съжаление, някои субекти са много далече от желаното еволюционно развитие.

11

Анонимен

преди 4 години

9,'признава, че е имало период от 5-10 минути на бездействие, в който хората на плажа'а той защо е бездействал 5-10 мин?

10

Хм,

преди 4 години

в края на моста имало спасителен пояс...Не знам колко спасителни пояси има там, но в Дания даже и около езерца дълбоки не повече от половин метър има пояси през десетина метра.

9

Анонимен

преди 4 години

"Той признава, че е имало период от 5-10 минути на бездействие, в който хората на плажа са били в паника и не са знаели какво да правят."Много добре са знаели какво трябва да направят, но са се подхилвали, снимали са с телефоните си, люпили са семки и са плюели по държавата.