117

Анонимен

преди 3 години

Някакъв беден опит на авторката да се пласира на немския пазар. Заради такива много хора намразиха журналистите.

116

Deutschland

преди 3 години

Българите хахаха 80% от тези" българи" в Германия са *** говорещи турски. Истински българи са много малко, почти всички специалисти.

115

Анонимен

преди 3 години

"Дойче веле"и "българската''му част са в услуга на НПОтата.Затова винаги игнорирам техните драсканици.

114

България над всичко

преди 3 години

в расизма няма нищо лошо - странно как омразата на белите към черните е расизъм, а омразата на черните към белите - не е?!лицемерни глупости

113

българин

преди 3 години

До: номер 128Хайде стига измислици-премислици!Самите си-гани се наричат си-гани.Някои даже смятат "ром" за обидно, не само че прави аналогия с популярна алкохолна напитка, а защото на техния език значи нещо като "човек", а не определя произход.А дори нег-ри-те в САЩ също сами се наричат така. И президентът Обама каза нещо подобно, че проблемите не се крият в названието а са много по-дълбоки и идват още от гражданската война в САЩ.

112

българин

преди 3 години

До: номер 120Абсолютно вярно! Проблемът не е в цвета на кожата или формата на носа.Проблемът е в беднотията. За нашите като казваме, че произлизат от Индия се замислих, че там още е в сила кастовата система. Гледах и документални филми.Там ако баща ти, дядо ти, прадядо ти са били бедни, и ти си длъжен да си беден (карма).Ако баща ти е махараджа, и ти трябва да си махараджа, ако ще и да се наложи да крадеш, но трябва да си богат.Така и нашите "индийци". Затова не могат да се социализират!

111

Анонимен

преди 3 години

До: 116"Моята борба" на Адолф Хитлер е бестселър в Турция ("Kavgam" е заглавието на турски).

110

Анонимен

преди 3 години

СУТРИНТА ОТИВАЙКИ ДО РАБОТА СЛУШАМ НЯКОЛКО МАН.ЛА СТРОИТЕЛИ СИ ПРИКАЗВАТ. ЕДИНИЯТ КАЗВА " ЦЕЛИЯТ СВЯТ СЕ ВДИГНА, САМО НИЕ СИ МЪЛЧИМ. НАС НИ НАРИЧАТ С.ГАНИ" ТА ТАКИВА НОВИНИ ДО ТОВА ВОДЯТ...

109

Анонимен

преди 3 години

Дайте тогава да върнем турското! Султана да си спасява раята и ни освободи от БКП

108

Анонимен

преди 3 години

Бьлгарите сами си крадьт дьржавата а после ромите им били виновни!

107

Анонимен

преди 3 години

В Бг да си расистичен е на мода още от далечната 1941 год... А па тоя трьгнал да ни говори че сме равни, та ние сме били и пьрви приятели и с хитер!

106

електората на БКП

преди 3 години

До АнонименКакво ли ще стане като мнозина са извън границата? Кой ще гласува за БКП-Герб?

105

Анонимен

преди 3 години

До АсаркЕто докъде ни докараха електората на БКП, да ни смятат всичките българи за Р-о.м.и

104

Анонимен

преди 3 години

Преди 16 години (аз бях на 17 тогава) дойдеха едни италианчета в Пазарджик - разменни ученици, големи пичове, само че първата вечер като изпихме по една водка седят и си шушукат на италиански нещо - питаме ги какво е пичове, кажете. Единия ни вика "Вие сигурно ли сте, че сте българи?" "Защо" питам аз "Ами защото не приличате на българи, те са набити, *** и с черни коси...в нашия град има едно гето, но те се занимават с дрога и ***, вие не приличате на тях." ...Шах с пешката :)

103

комунистите

преди 3 години

До Анонимен117Окупаторите ни обърнаха против съюзниците и останаха тук да ядат и пият,изнасилват300-хиляди руснаци да ги храним 3 години.

102

Анонимен

преди 3 години

От ром работник не става.

101

Хсл

преди 3 години

Вместо да протестира Америка, барабар с целия свят след това срещу расизма, да протестира и за това да се спре класифицирането на различните класове хора

100

Анонимен

преди 3 години

Не ги оправадавам ромите,но има една приказка ,Гладно око лошо гледа и лошо мисли.При соца проблем с ромите нямаше.Имаше строителни войски,ТКЗС-та.Заводи,фабрики безброй.Вършеха черната работа но имаше работа и за тях.Имаха страх,и безобразията като сега бяха в по малки размери.А тези които ги обвиняват ако са работодатели биха ли ги взели на работа.Съмнявам се.Неграмотни не взимат вече дори и за чистачи.Плюс това то няма работа за българите ,камоли за тях.

99

Асарк

преди 3 години

... нашите чернокожи са турците, арабите, румънците и българите.Това изречение е подсъдимо в Германия.

98

Виготура

преди 3 години

Никой не мрази ромите, защото са роми. А защото са паразитти, крадат, просят, проституиратт, продават си децата, живеят на гърба на другите. Има и нормални роми, които се опитват да работят и живеят нормално, но те са изключения. А сред българите все повече се наблюдават такива, които започват да живеят и да се държат като роми. И това е още по-страшно. Вижте гетата в София като Люлин, Модерно предградие, Надежда и т.н