21

Анонимен

преди 3 години

Издънките на нашите глъмари почнаха всеки ден,обявяваме първо 16 болни,ама после виждаш ли имало още 48!

20

Анонимен

преди 3 години

бг вече е в червено в световната класация, не само поради големия ръст, а най вече че се крият реалните бройки, сравняват ни с Иран?!

19

Анонимен

преди 3 години

Няма какво да спаси от затриване добитъци, които сеят зараза и пият аналгин , за да падне температурата! На първо място ще ни довърши простотията, която е най-заразнаият вирус в БГ.

18

да,да ама не

преди 3 години

До мангъров бспЗдравей ***!

17

да,да ама не

преди 3 години

До z-rockЗа да не съм голословен - горе съм служил на границата някога преди 1980 и много добре знам какви са хората там!Да не забравяме колко арабски и турски фондации бяха оставени да правят каквото си искат в България срещу дребни суми! Колко деца бяха пратени в Саудитска Арабия да учат за ходжи! Щото нашите политици и журналисти се продават евтино! Спомни си откога започна това масово строителство и не само в Родопите! Щото тези джамии са на не повече от 30 години; поправи ме ако греша!

16

мангъров бсп

преди 3 години

Те са работнички, и да умрат на никой не му дреме

15

Анонимен

преди 3 години

48 или 16 са заразените днес , че нещо хич не ми се връзва сметката ?

14

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДо 3"някак си доста странно новите огнища са в районите на ДПС и Делянчо"Абсолютно прав си, колега!!!Компактни, дисциплинирани, щом така са им казали - болни ще са!Дори и здравите ще гризат тебешир като ученици, за да им се вдигне температурата ;)Тъкмо взеха да се нормализират нещата в страната и "балансьорът" взе да се еВВВава с всички нас и с държавата!И много странно, че в "пиковете на пандемията" в тези политически региони нямаше заразени изобщо.

13

Анонимен

преди 3 години

то отдавна областа трябваше да ясложат под карантина, същото се отнася и за Видинска област, ама не им изнася

12

Анонимен

преди 3 години

Много смешно ми стана как днес писаха Нова Зеландия се била оттървала от вируса, да ама не, докато го има по цял свят това, че в момента изглежда го нямаш нищо не означава.

11

z-rock

преди 3 години

До 11 да,да ама не: За теб - не знам, ама аз съм ходил в Сърница и мога да ти кажа, че по брой джамии, спокойно може да конкурират един средно голям град в Саудитска Арабия!!Па ти си прави сметка какви "българи" са!!!!

10

да,да ама не

преди 3 години

До Парад на простотиятаБил ли си там в Доспат и Сърница, видял ли си?! Откъде толкова злоба! Тя и злобата не ходи по гората! Оттам откъдето тръгва , пак там се връща тройно!Или си *** и ти плащат да ги пускаш такива?!

9

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 8 Хората там са по-чисти българи от теб и мен! Българи-мюсюлмани! За Рамазан се срещнали с рода и комшии! Имало е някой заразен и готово! Няма политика! Няма латиноси! Повечето ще го изкарат леко, някои със съпътстащи по-тежко! Дано се оправят и да си живеят живота!

8

Нане

преди 3 години

От 48 заразени, ни един болен в болница...Ква е тая болест, която се лекува само с карантина в къщи...

7

Анонимен

преди 3 години

на ГЕРБ и на НОЩ им трябват бройки за да си продължат безобразията, за целта ДПС помага в съответните райони.ЦИРКАДЖИИ !

6

Анонимен

преди 3 години

Само проблеми от нашите " латиноси "...Заедно с индоевропейците..една полза или хубава новина от тях

5

Репичка

преди 3 години

Е сега отиде коня у реката......Каква станя тя.Шопски истории.

4

Нане

преди 3 години

Някой вярва ли още в тази измислена пандемия...Това е пъклен план на либерастите в краварника и еурогея...

3

Парад на простотията

преди 3 години

Това се е случило в Доспат. Вместо прилежно да им премерят демпературата при явяване на работа, овцете са пиели по един аналгин за да не ги "хванат". А, сега да разберат, че "корононата" не могат да го излъжат и вируса ги е хванал здраво за гушата. Тя простотията по гората не ходи.

2

Миро

преди 3 години

Кога Ще се обяви истинската бройка?!