11

Анонимен

преди 3 години

До 10 ХА-ХА-ХА !! Ако ще е на твои разноски, прати ме в Китай, там също се изчистиха от вируса и то по перфектен начин, мухахаха

10

Анонимен

преди 3 години

Do 9 В Швеция 20 % от умрелите са емигранти или 1000 души,а старците изобщо липсват в статистиката, така че бая *** се е капичнал, а техният главен имунолог каза: " Сгреших фатално."

9

Лукаш

преди 3 години

Аз от ограниченията съм се скрил в Беларус.

8

Анонимен

преди 3 години

Е, ако са умрели 5000 етиопци и сомалийци от предградията + малко старци, какво ги бърка това шведите?

7

Анонимен

преди 3 години

Мангъра що не го искат в Швеция?

6

Анонимен

преди 3 години

ne e nujno.prekrasna vazmojnost za publik test i demonstracia na kachestvata na bg orajia za iznos...bum, bum, bum po alepy...tova grozno betonno skele ke padne...ama vajen vapros e za kolko sekundi?! i v kolko kovchega?

5

Аз

преди 3 години

Стига с тази Швеция ,тя отдавна не е това което беше шведите след 10 години ще бъдат 50 на 50 нови и кореняци .истинските и все още можещи да мислят шведи се изнасят от Швеция .това е държава без съпротивителните сили върви към пропастта и не се усеща.шведите масово са алкохолици пият не за удоволствието а за да се отрежа т и изключат наркотици се доставят с едно обаждане по телефона също както се доставя пица.

4

Анонимен

преди 3 години

При 40 000 жертви в Англия и почти 5000 жертви в Швеция, при положение, че жертвите в Норвегия са само 239, не знам какво има да се коментира. Главният епидемиолог на Швеция каза " Сгреших фатално; Исвинявайте!" Да ходиш от Англия в Швеция за едно подсстригване - то и финландците ходят петербург да се напият и се връщат на другия ден

3

До 2

преди 3 години

Зависи кои англичани и шведи! Явно не си бил скоро или никога ни в Швеция нито в Англия .Пълно е с беднюри и просяци .А особенно Швеция не е това което беше до 90те!

2

До 1

преди 3 години

Англичаните и Шведите не са бедни като Бойколаните..

1

1

преди 3 години

Те и Швеция и Великобритания имаха едни и същи "мерки" в началото, и резултатите им накрая а сходни, тъй че няма проблеми да си пренасят риска от едната страна в другата. Що се отнася за това някой да е толкова напушен, че да не може да се постриже сам поне по време на голбален проблем, явно англичаните имат излишни пари за хачене и тях кризата не ги лови. Засега.