10

Анонимен

преди 3 години

Как се изгражда имунитет:Коронавирусът ще си казва: Този съм го минавал вече. Дробът му е развален, толкова е развален, че рецепторите ми не могат да се закачат за него вече. Искам пресен бял дроб.И така, човекът е имунизиран срещу коронавируса. Всяко зло за добро.

9

Анонимен

преди 3 години

Това, което е ясно е, че все още се знае много малко за този вирус.

8

Анонимен

преди 3 години

Корона-вирусът казват експертите не е толкова изменчив като грипния вирус и имунитета се предполага, че ще е доста по дълъг.

7

Питам си

преди 3 години

Всяка по-тежка пневмония, както и грипната може да остави фиброзни промени. А такива са хиляди годишно. Тази година covid-пневмониите са нищожен дял от всички регистрирани пневмонии в страната. Умрелите от covid са 0,3% от всички умрели през 2020 дотук, и то възрастни. Не знам защо се изкарава на преден план covid при явно много други и по-чести причини за смърт на българите.

6

Grajdanin

преди 3 години

След пулмофиброзирането трансплантациитена първата линия ние ли ще ги плащаме

5

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Този бележит доктор до неотдавна беше най-големият специалист по заболявания от фини прахови частици, предполагам и вирусите ги отнася към тях, щом и тук е спициалист.

4

Киро

преди 3 години

Нещо под 1 година не може да е траен имунитет, това естандартната реакция на тялото. Създават се анти-тела, които остават няколко месеца, тона не е имунитет. Имунитет се изгражда за Хепатит, трае 10 години и повече, при шарките дори доживот. 5 месеца не е имунитет. То като при Грип, всяка година може, това не е имунитет.

3

Факти

преди 3 години

Естествено, че се създава имунитет и то достаъчно дълъг. Всъщност създаването на собствен имунитет по време на боледуването е това което излекува болните. Никое от сега прилаганите лекарства всъщност не убива вируса, а само подпомагат организма да преминава през болестта, докато той успее да си изгради имунитет.Хубавото е, че 90% от хората изобщо не се разболяват или имат само лека хрема, докато си изработят имунитет срещу covid. 4%(280 000) от българите са се срещали с вируса и не са разбрали!

2

Анонимен

преди 3 години

Без да съм специалист по пулмология и даже изобщо медицинско лице мога да кажа същото, най- вече ,че последствията не са ясни, какъв е смисълът от подобни статии също не ясно, само за запълване на сайта изглежда

1

Анонимен

преди 3 години

Този човек е от малкото по телевизията, които не говорят празни приказки, а използват научни факти и доказателства.