119

Анонимен

преди 3 години

Ми то нали всяка година идва и ,,летният грип'',и какво сега,да носиме маски ли?Те учените не могат да различат кашлица от Корона,тръгнали през глава инжекции да слагат.Да не се окаже Короната че е като спина,дето накрая хората попитаха,,, я го покажете тоя вирус'',и учените казаха че ставало дума само за синдром някъф.Е тогава от какво измря толкова милиона народ,от ,,синдром''?????

118

Анонимен

преди 3 години

Е то изобщо не биваше да отпадат! В Германия всички азиатци носят маски в грипния сезон или когато са болни.Не пречат на никого и никой не ги гледа странно!

117

Анонимен

преди 3 години

Явно нашите хора са накупили много скъпи маски иска да ги продават да правят пачки

116

доктор

преди 3 години

СЪБУДИ СЕ ВАРОДЕ БЯЛАТА МАФИЯ ЗАЕДНО С ПОЛИТИЧЕСКАТА ИСКАТ ДА ВИ Д ЪРЖАТ В РОБСТВОТО НА КОРОНОВИРУСА ИЗМИСЛЕН ОТ ГЕРМАНИЯ САЩ КИТАЙ ХОЛАНДИЯ СЛЕД 3 МЕСЕЦА ИДВА --ЗИМА БЕЗ РАБОТА БЕЗ ПАРИ БЕЗ ДЪРЖАВНА ПОМОЩ СПЕТЕ

115

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51Ти пък баш америка тръгна да даваш за пример за нормално общество. Там даже не знаят кой пол са. И разрешават на меланигерите свободно да грабят убиват, изнасилват и палят а полицията и "нормалните хора" им коленичат и им целува краката.

114

Анонимен

преди 3 години

Изкуфял от контингента искайте ги само от контингента тези неща

113

Анонимен

преди 3 години

Тоя професор е като оня математика дето предвиждаше катаклизъм след великден и гергьов ден !

112

Веселка

преди 3 години

Някои даже се разпознаха! Добро попадение! :)))

111

Миро:

преди 3 години

Стига с тези българси простотии-маските и каските!Оставете народа ни да диша и живее свободно!Който иска и с маска да спи!

110

да

преди 3 години

Носете маски на 35 градуса и ако не умрете от вирус, със сигурност ще умрете от задух. Не знам за хората в повечето автобуси, които са без климатик, даже и прозорците им не се отварят, хахах

109

Веселка

преди 3 години

Каква култура? Какво възпитание? Какво съобразяване с другите?...И на този фон....каква дистанция?

108

овцезомбита

преди 3 години

Разбира се не влизам и в магазини , които спазват вредното задължиетлно носене маски , нека фалират, щом сами го искат.ПП: в Банка влизам само с маска на чумен лечител

107

овцезомбита

преди 3 години

Не съм слагал маска и за 1 секунда и няма и да слагам , ако ще глобата да е 10 млрд лева.Получавам заплатата си на ръка ,така че ще ми вземат дедовия(разбира се ще обжалвам в съда и тъпотията ще падне)

106

Анонимен

преди 3 години

София е толкова ***, че и холера може да плъзне. Никой не мие улиците. Два пъти в годината екип от индобългари ги поливат вяло с маркуч-СРАМОТА!

105

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Задължете със заповед" Подкрепям те напълно. ДИСТАНЦИЯТА е най важната мярка, която трябва да остане като начин на живот и взаимно уважение. На никого нищо не струва. Въпрос на култура и възпитание.

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Маските" Обясни от каква позиция пишеш за стотен път това. Да не са ти платили с маски и да се чудиш как да ги пласираш и се опитваш да манипулираш за пари.

103

Анонимен

преди 3 години

Защо не вземете да измиете улиците на големите градове, драстично да оправите хигиената по болници и поликлиники и да разпоредите миене на подовете в моловете и супермаркетите, имаше такъв ред преди години, но се забрави. Какво сте се вторачили в тия маски. Половината народ си ги носи навсякъде и доброволно. Не сме животни некакви охранители и кондуктори да ни крещят и заплашват от вашето име.

102

Анонимен

преди 3 години

Задължете със заповед всички търговски обекти и други места ,където има голям човекопоток да има специално маркирани места -къде да се изчаква.В София има,но в провинцията е пълна скръб-всеки се вре до другия като в стадо!!:(Или поне големи надписи пред магазините.

101

Анонимен

преди 3 години

Маските трябва да останат. Голяма грешка ще е да се махат.

100

ха,ха

преди 3 години

Изкара или искара.Отивам да обядвам и после ще коригирам.